bursa demirtaş barajında balık varmı

Konu, 'Göller, Barajlar ve Akarsular' kısmında göllerinhakimi tarafından paylaşıldı.

1. göllerinhakimi

göllerinhakimi cüneyt

Favori Kamış:
    olta
    En İyi Avı:
    en iyi avım turna 1,820gr ve pullu sazan 2150gr
    arkadaşlar 3 oldu gıdıyorum hiç birşey yakalayamadım orda nasıl olta nasıl yem le avlanıldığını bilen varsa yardımcı olursa sevınırım sımdıden tesekkurler:(

2. nazmiaydar

nazmiaydar nazmiaydar

En İyi Avı:
    olta ile gece ispari avında 1 adet pelikan
    baraj girişinden karşı terftaki orman bölgesinden turnaya canlı yem kullanarak turna alındiğinı biliyorum birde barajın karşı tarafını dene orası hem daha sessiz ayak altı değil

3. göllerinhakimi

göllerinhakimi cüneyt

Favori Kamış:
    olta
    En İyi Avı:
    nazmiaydar

teşekkur ederim bi soru daha sorsam ayıp etmem sanırım birde tatlı su kefalı cıktıgını duydum o nasıl gelıyor yada neye gelıyor

4. serif123

serif123 dfsafasdfas

Son sorunuzuda ben cevaplamaya çalışayım :D , tatlı su kefali olduğu doğru ama sanırım bol olarak yok , kayapa barajında ciğerle tutulduğunu biliyorum , mepps ile at-çek te deniyebilirsiniz Nazmi Abinin dediği gibi turna var barajın girişinde karşı tarafta ve barajın sonunda çim kayağı tesislerinin orada tutan görmüştüm.
    Saygılarımla...

5. göllerinhakimi

göllerinhakimi cüneyt

Favori Kamış:
    olta
    En İyi Avı:
    selam arkadaslar zevkle balık tutmak ısteyenler mudanya iskeleye bolca mezgit var tutmayı bilenlerde gümüş yapıyor birde ama kırlangıç yavrularına dikkat lütfen