Bu sene 4.sü düzenlenecek olan, Bursa Doğa Ve Av Fuarı 07-10/06/2012 tarihleri arasında yapılacaktır. Önce ki fuarlarda üye sayısı 2000 - 3000 olan bir site, standını bulundururken, 36000 üye sayısını geçen sitemizin, bu fuarda standının olmaması beni üzmüştü.cyr cyr Umarız, bu sene standımızı görme onuruna erişiriz. Bekliyoruz.:thumb: :thumb: http://www.tuyap.com.tr/webpages/bursadogaav.com/index.php?main=basin
Geçen sene katılmıştım ama ben özellikle balik avi konusunda çok hayal kirikliğina uğradim umarim bu sene daha guzel olur
mersin gibi bir şehirde neden av fuarı olmuyor.anlayamıyorum..inşallah en kısa zamanda burda da olur...bursa'da bulunanlar bu imkanlardan yararlansınlar...
Bursa'daki bütün av fuarlarını ziyaret ettim. Her geçen sene balık avı standları bir öncekine göre çoğaldı. Bu senede artacaktır. Neden diye sorarsan, fuar, amacından çıkıp mahalle pazarına dönüyor ve çok iyi satış yapıyorlar.
Bizler elbette o fuara gideceğiz, karşılaşacağız ve görüşeceğiz. Konuyu açmamda ki amaç, bizleri burada bir çatı altında toplayarak dostluk ve arkadaşlık grubunun oluşmasını sağlayan '' Balık Avı Net '' sitesinin standınıda orada görmek arzumdu. Herhalde görmediler konuyu.
Geçtiğimiz senelerde ücretliydi. Bu senede ücretlidir. Aşağıda ki linkten '' Katılımcı Listesi '' bölümünden, fuara katılan firmalardan ücretsiz davetiye edinebilirsiniz. Malzeme fiyatları derseniz, genelde aynı seviyelerde. Lakin, birçok standı ve teşhir ettiği ürünü bir arada görüp değerlendirme avantajı ve fuar psikolojisi insanı mutlu ediyor. http://www.bursadogaav.com/
Tevfik abi, Ben Ankaradan katılacağım ksımetse. Sizden ricam, Bursa otogarından fuar alanına ne şekilde ulşabileceğimi tarif edebilir misiniz? Benim gibi Bursa ya yabancı katılımcılara da ışık tutmuş olursunuz..
Bursa otogarından, belediye terminal otobüslerinden herhangi birisine binin. BUTTİM ' de ( Bursa Tekstil Ticaret Merkezi ) inerek karşıya geçin. Gidiş istikametinize göre sol tarafta 30-35 katlı camlı yüksek bina. Fuar alanını sorarsanız yardımcı olurlar. Bilgim olursa ve bir aksaklık çıkmaz ise, sizi terminalde karşılayabilirim. Davetiyende benden.
Tevfik abi tarifiniz için çok teşekkür ederim, sizi otogara kadar yormak istemem, izin tarihimi ayarladığımda geliş günümü size bildireceğim, fuarda yüzyüze tanışmaktan çok büyük onur duyarım..
Yorulmak ne kelime Baybora kardeşim. Geliş bilgilerinizi içeren mesajınızı bekliyor olacağım. Görüşmekten bende mutlu olacağım. İyi dileklerimle.