Bursa Gemlik,Sonunda Lüfer

Konu, 'Denizlerimizden Güncel Av Raporları' kısmında 49336 tarafından paylaşıldı.

1. 49336

49336 Lloyd

Uzun zamandır maddi manevi kendimi yıprattığım,deyim yerindeyse zorla tutacağım dediğim balıkları nihayet tutabildim.3 günlük tatil günümde uykuya elveda deyip her sabah inatla 6da uyanıp meraya gittim.Ve son gün yaklaşık 10 dakika içinde bu balıkları aldım ve evime döndüm.Spin konusunda teorik olarak bir çok bilgim vardı fakat uygulamada pek tecrübem yoktu.Emeğimin karşılığını almak beni çok mutlu etti.Darısı tüm balık peşinde olanlara :)) reeling

Ekli Dosyalar:

2. volex21

volex21 Volkan

Favori Kamış:
    Okuma V System 2.40 Lineaeffe Spirit Surf 3.90 (fiyat performans 9/10)
    Favori Makine:
    Spro Red Arc 20'lik (Fiyat/Performans : 8/10)
    En İyi Avı:
    Levrek (57 cm - 2.100 gr ) Sargoz (700 GR kadar) Palamut (40 cm üzeri), Lüfer 40 cm, Çipura 950 gr
    Tebrikler, tez zamanda kavuşmuşsunuz inatlaştığınız balıklara. :)
    Daha güzel avlarınız olsun.

3. kumsaati

kumsaati Orhan

Favori Kamış:
    Berkley 2.70 15_40 gr
    Favori Makine:
    Shimano
    En İyi Avı:
    Kofana 2700 gr
    Tebrikler... Emeğinizin karşılığını almışsınız... Daha büyük avlar oltanızdan eksik olmasın...

4. CarpHunter58

CarpHunter58 Mustafa

Favori Kamış:
    Olta
    En İyi Avı:
    Yayın
    Tebrikler darısı başımıza henüz lüferle tanışamadım :)

Kaşıkla mı aldınız sahteyle mi acaba?

5. ercan1977

ercan1977 Ercan

Favori Kamış:
    DAM ON-LINEAR tele spin 30
    Favori Makine:
    SHIMANO jhx 4000F
    En İyi Avı:
    Palamut 2 kg
    Hey maşaallah , derya kuzusu bunlar...

Emrehan Kardeş merhaba.Tek kelimeyle bravo.Tebrik ederim.Azminin sonunda , paşaları kandırmayı başarmışsın.Trofe avlarının daim olması dileklerimle.Hele şükür Bursa'dan senin gibi bir ustanın sayesinde at-çek raporu görmüş olduk.Eğer sakıncası yoksa , kullanmış olduğun ekipman (kamış marka modeli , rapala marka , model , renk no , ölçüsü , hansen kaşık gramajı , ip misina veya misina vs.) hakkında detaylı bilgi gönderirsen çok çok memnun olurum.Eğer sakıncası var dersen özel mesaj da gönderebilirsin.Kısmet olursa yarın akşam başarılı levrek sahteleri hakkında sana özel mesaj yollarım.Tekrar tebrik eder , herşeyin gönlünce olmasını dilerim.Bursa'dan Bursa'lı at-çek ustası Emrehan kardeş'e kucak dolusu selâmlar...ERCAN 1977 BURSA

6. 49336

49336 Lloyd

Çok teşekkür ederim.

7. 49336

49336 Lloyd

Çok teşekkür ederim.

8. 49336

49336 Lloyd

Çok teşekkür ederim.Rapala ile aldım ama kaşıkta iş yapıyor.Balığın açlık durumuna bağlı hihi

9. 49336

49336 Lloyd

Merhaba abicim.Teşekkür ederim.Fladen xtra 2.70cm 15-40gr spin kamış,yeşil renk 0.16mm ip misina,Ima sasuke reppa 120 rapala,Hansen pilgrim 22gr silver blue kaşık,Shimano 3000lik makine.Ve asıl önemli nokta sabahın ilk ışıklarında av yapmanız gerekiyor.Gün içinde verim alamadım hiç.Her zaman yardımcı olmak isterim ustalık bizim neyimize :thumb:

10. emreseven

emreseven Emre

Tebrik ederim,daha iyileri rastgelsin.

Av için bu kadar fedakarlık yapan birinin sonunda güzel bir av çıkarıyor olması beni çok mutlu ediyor.Bende aynı durumdayım:) Yemlide çözdükte rapalada henüz ulaşamadım,bu başarıya.

Rastgelsin.

11. 49336

49336 Lloyd

Uzun olta ile 10 tane tutabileceğimi bilsem yinede rapala ile 2 tane tutmayı tercih ederim.Bunun zevki ap ayrı.Balığında değilim zaten ki bu balıkları eve dönerken yolda birisine verdim :) Teşekkürler bu arada.

12. Tuncerrc

Tuncerrc Tuncer

Favori Kamış:
    FLADEN EXTRAFLEX
    Favori Makine:
    D.A.M. QUICK FZ 400 FD
    Dostum tebrikler. emeğin karşılığını almak tarifsizdir eminim. Bu hafta tatilinde nede Eceabat'ta 3 sabah atçek denedim. Hansen kaşık, kendo rapala, Rover 98 ve bir iki çeşit daha ama bir tane bile alamadım. Meğer oradaki merada modifiyeli yozuri kullanılıyormuş. Saatlerce atçek yaptık ama tutamayınca insan iyice hırs yapıyor. Bu hafta Mudanya ve Gemlik denemek istiyorum. Elimdeki rapalalar burada iş yapar herhalde. Eceabat avından bir kare resim ekleyip oradaki avın heyecanını görmeni isterim.

Saygılar ve selamlar

Ekli Dosyalar:

13. 49336

49336 Lloyd

Gemlikte denemeni öneririm ve sabah 5te başlaman gerekir.Girişteki derenin oradaki iskelede olacağım pazar sabahı,gelirsen tanışırız.Elindeki sahteler orada iş yapar en azından hansen için bunu söylüyebilirim.Ben orada sasuke ile verim aldım başka da denemedim.Çünkü etrafımdaki insanlar herşeyi denedi balığı sadece ben aldım:laughing: İmkanın varsa sasuke alıp gelebilirsin,kendoda benziyor ama sasukenin aksiyonunu veremiyor.

14. Tuncerrc

Tuncerrc Tuncer

Favori Kamış:
    FLADEN EXTRAFLEX
    Favori Makine:
    D.A.M. QUICK FZ 400 FD
    Eyvallah dostum. Mutlaka gelmeye çalışacağım. Nasibimizi birazda orada arayalım. Sağolasın, Rastgele

15. el_saka

el_saka deniz

Favori Kamış:
    profiline,catana...
    Favori Makine:
    ecusima 6,exage 4,...
    En İyi Avı:
    orfoz
    bol şans emre,avların daim olsun..yer narlı mı?

16. 49336

49336 Lloyd

Teşekkürler abi,yer Gemlik.ama Narlı civarında da alabilirsin.

17. Standartt

Standartt Rıfat

Favori Kamış:
    Shimano Catana cx spinning 1.80m 3-11gr
    Favori Makine:
    Shimano Nexave 2500RC
    En İyi Avı:
    1kg civarı kasna ve karagöz
    Pazar günü(8 kasım) kısmetse bende orada olmaya niyetliyim. Gidebilirsem bu ikinci gidişim olacak gemliğe :)
    ilk gidişimde güya kefale niyetliydim ama orada tanıştığım bir abinin yanına takılarak iskelenin ilerisinde küçük balıkçıların dalgakıranında avlandık. daha doğrusu onlar avlandı ben seyrettim. izmarit midir karagöz müdür nedir herkes onların peşindeydi. kimisi yosun kimisi midye kullandı.
    sizin gibi sabah altıda orada olma ihtimalim de yok. toplu ulaşım ile geleceğim için güneş çoktan doğmuş hatta öğlene yaklaşmış oluyor vakit. at çek için elimde 210cm 7-21gr atarlı shimano kamış var. 2500nexave makine var. ayrıca 0.28mm misina da hazır. sahte desen tatlı suda kullandığım kaşıklar v.s. var. ne tavsiye edersiniz. bu pazar hava iyi olursa ordayım inşallah. neler hazırlayayım av için.

18. 49336

49336 Lloyd

Pazar günü bende orada olacağım.Kamış ve misinanız yeterli olur.Sahte olarak hansen pilgrim 18gr silver blue kaşık veya alba star no2 kaşık alabilirsiniz.Ben sabah 5 ile öğlen 12ye kadar orada olacağım.

19. Standartt

Standartt Rıfat

Favori Kamış:
    Shimano Catana cx spinning 1.80m 3-11gr
    Favori Makine:
    Shimano Nexave 2500RC
    En İyi Avı:
    1kg civarı kasna ve karagöz
    bu malzemeler hangi balık için? lüfer mi? ayrıca ilk araç saat kaçta hareket ediyor en erken saat kaçta orada olabilirim?

20. 49336

49336 Lloyd

Bu malzemeler ile lüfer yakalayabilirsiniz.Bursadan ilk otobüs 07.00de maalesef.Ben sabah 5te merada oluyorum genelde.