Uzun zamandır maddi manevi kendimi yıprattığım,deyim yerindeyse zorla tutacağım dediğim balıkları nihayet tutabildim.3 günlük tatil günümde uykuya elveda deyip her sabah inatla 6da uyanıp meraya gittim.Ve son gün yaklaşık 10 dakika içinde bu balıkları aldım ve evime döndüm.Spin konusunda teorik olarak bir çok bilgim vardı fakat uygulamada pek tecrübem yoktu.Emeğimin karşılığını almak beni çok mutlu etti.Darısı tüm balık peşinde olanlara ) reeling
Hey maşaallah , derya kuzusu bunlar... Emrehan Kardeş merhaba.Tek kelimeyle bravo.Tebrik ederim.Azminin sonunda , paşaları kandırmayı başarmışsın.Trofe avlarının daim olması dileklerimle.Hele şükür Bursa'dan senin gibi bir ustanın sayesinde at-çek raporu görmüş olduk.Eğer sakıncası yoksa , kullanmış olduğun ekipman (kamış marka modeli , rapala marka , model , renk no , ölçüsü , hansen kaşık gramajı , ip misina veya misina vs.) hakkında detaylı bilgi gönderirsen çok çok memnun olurum.Eğer sakıncası var dersen özel mesaj da gönderebilirsin.Kısmet olursa yarın akşam başarılı levrek sahteleri hakkında sana özel mesaj yollarım.Tekrar tebrik eder , herşeyin gönlünce olmasını dilerim.Bursa'dan Bursa'lı at-çek ustası Emrehan kardeş'e kucak dolusu selâmlar...ERCAN 1977 BURSA
Merhaba abicim.Teşekkür ederim.Fladen xtra 2.70cm 15-40gr spin kamış,yeşil renk 0.16mm ip misina,Ima sasuke reppa 120 rapala,Hansen pilgrim 22gr silver blue kaşık,Shimano 3000lik makine.Ve asıl önemli nokta sabahın ilk ışıklarında av yapmanız gerekiyor.Gün içinde verim alamadım hiç.Her zaman yardımcı olmak isterim ustalık bizim neyimize :thumb:
Tebrik ederim,daha iyileri rastgelsin. Av için bu kadar fedakarlık yapan birinin sonunda güzel bir av çıkarıyor olması beni çok mutlu ediyor.Bende aynı durumdayım Yemlide çözdükte rapalada henüz ulaşamadım,bu başarıya. Rastgelsin.
Uzun olta ile 10 tane tutabileceğimi bilsem yinede rapala ile 2 tane tutmayı tercih ederim.Bunun zevki ap ayrı.Balığında değilim zaten ki bu balıkları eve dönerken yolda birisine verdim Teşekkürler bu arada.
Dostum tebrikler. emeğin karşılığını almak tarifsizdir eminim. Bu hafta tatilinde nede Eceabat'ta 3 sabah atçek denedim. Hansen kaşık, kendo rapala, Rover 98 ve bir iki çeşit daha ama bir tane bile alamadım. Meğer oradaki merada modifiyeli yozuri kullanılıyormuş. Saatlerce atçek yaptık ama tutamayınca insan iyice hırs yapıyor. Bu hafta Mudanya ve Gemlik denemek istiyorum. Elimdeki rapalalar burada iş yapar herhalde. Eceabat avından bir kare resim ekleyip oradaki avın heyecanını görmeni isterim. Saygılar ve selamlar
Gemlikte denemeni öneririm ve sabah 5te başlaman gerekir.Girişteki derenin oradaki iskelede olacağım pazar sabahı,gelirsen tanışırız.Elindeki sahteler orada iş yapar en azından hansen için bunu söylüyebilirim.Ben orada sasuke ile verim aldım başka da denemedim.Çünkü etrafımdaki insanlar herşeyi denedi balığı sadece ben aldım:laughing: İmkanın varsa sasuke alıp gelebilirsin,kendoda benziyor ama sasukenin aksiyonunu veremiyor.
Pazar günü(8 kasım) kısmetse bende orada olmaya niyetliyim. Gidebilirsem bu ikinci gidişim olacak gemliğe ilk gidişimde güya kefale niyetliydim ama orada tanıştığım bir abinin yanına takılarak iskelenin ilerisinde küçük balıkçıların dalgakıranında avlandık. daha doğrusu onlar avlandı ben seyrettim. izmarit midir karagöz müdür nedir herkes onların peşindeydi. kimisi yosun kimisi midye kullandı. sizin gibi sabah altıda orada olma ihtimalim de yok. toplu ulaşım ile geleceğim için güneş çoktan doğmuş hatta öğlene yaklaşmış oluyor vakit. at çek için elimde 210cm 7-21gr atarlı shimano kamış var. 2500nexave makine var. ayrıca 0.28mm misina da hazır. sahte desen tatlı suda kullandığım kaşıklar v.s. var. ne tavsiye edersiniz. bu pazar hava iyi olursa ordayım inşallah. neler hazırlayayım av için.
Pazar günü bende orada olacağım.Kamış ve misinanız yeterli olur.Sahte olarak hansen pilgrim 18gr silver blue kaşık veya alba star no2 kaşık alabilirsiniz.Ben sabah 5 ile öğlen 12ye kadar orada olacağım.
bu malzemeler hangi balık için? lüfer mi? ayrıca ilk araç saat kaçta hareket ediyor en erken saat kaçta orada olabilirim?
Bu malzemeler ile lüfer yakalayabilirsiniz.Bursadan ilk otobüs 07.00de maalesef.Ben sabah 5te merada oluyorum genelde.