Bursa Gemlik ve Narlı Balık Avı İçin YARDIM

Konu, 'Bölgeler' kısmında ercan1977 tarafından paylaşıldı.

1. ercan1977

ercan1977 Ercan

Favori Kamış:
    DAM ON-LINEAR tele spin 30
    Favori Makine:
    SHIMANO jhx 4000F
    En İyi Avı:
    Palamut 2 kg
    Değerli balıkavınet üyeleri merhaba.Bu hafta sonu kısmet olursa , Gemlik veya Narlı'dan tekne ile balık avı niyetine girdim.Fakat uzun zamandan beri balığa gitmediğimden dolayı , sizlerden yardım bekliyorum.Özellikle Gemlik tarafında yemli mi , yoksa çapari ile mi avcılık yapılıyor.Yemli olursa nasıl yem kullanılırsa verimli olabilir.Sizlerin değerli yorumlarınızı bekliyorum.Değerli balıkavınet üyelerine , mutlu , huzurlu , bereketli , extra trofe balıklarla dolu , sağlıklı bir hayat dilerim.ERCAN 1977 BURSA

2. accuman

accuman mustafa kamil coşkun

Favori Kamış:
    OKUMA..
    Favori Makine:
    OKUMA-LİNEAEFFE....
    En İyi Avı:
    LEVREK..11.7 KG..
    NİYETİN E BAĞLI.....

YEĞENİM.....GEMLİK VE HARA ÖNÜNDE CANLI SARGANA İLE USUN OLTA.....İSTAVRİT SEYREK.....KISMETİNE DENK GELİRSEN MESGİT.....YİNE GEMLİK VE NARLIDA DUYUMUM DENİSANASIYLA KARAGÖS......RASTGELE......BU ARADA DENK GELİRSEN DEDİM MESGİT GERÇEKTEN ÇOK GÜSELLERİ VAR AMA YERİNİ BULMAN LASIM.....KLAVYEDE SORUN VAR S HARFLERİ FARKLI ANLADIN SANIRIM.....

3. ercan1977

ercan1977 Ercan

Favori Kamış:
    Favori Makine:
    SHIMANO jhx 4000F
    En İyi Avı:
    Palamut 2 kg
    Mustafa Kâmil Abi merhaba.İlgi ve alâkanız için çok çok teşekkür ederim.Mutlu , huzurlu , bereketli , başarılarla ve extra trofe balıklarla dolu , sağlıklı bir hayat dilerim.Herşey gönlünüzce olsun inşaallah...ERCAN 1977 BURSA

4. isottevfik

isottevfik Tevfik

Favori Kamış:
    SHIMANO Catana BX 240 Tele
    Favori Makine:
    SHIMANO BIOMASTER 5000 CFB
    Ercan bey, Nar'lı tarafına gidecekseniz, liman tarafından ( Deniz fenerinin alt kısımları ) midye toplamanızı salık vereceğim. O bölgenin balıkları, midyeye daha yatkındır. Zaman zamanda tekeye verim verirse de, ana yeminiz midye olmalı. Karagöz ön plandadır. Kıyıdan avlanırsanız, 3-5 gr.lık kıstırma kurşun ve 6 - 8 numara seviyelerinde iğne kullanın.

Gerisi kısmet.:p

Zevkli bir hafta sonunuz olsun.

5. ercan1977

ercan1977 Ercan

Favori Kamış:
    Favori Makine:
    SHIMANO jhx 4000F
    En İyi Avı:
    Palamut 2 kg
    Tevfik Abi merhaba.İlgi ve alâkanıza çok çok teşekkür ederim.Mutlu , huzurlu , bereketli , başarılarla ve extra trofe balıklarla dolu , sağlıklı bir hayat dilerim.Herşey gönlünüzce olsun inşaallah...ERCAN 1977 BURSA