Değerli balıkavınet üyeleri merhaba.Bu hafta sonu kısmet olursa , Gemlik veya Narlı'dan tekne ile balık avı niyetine girdim.Fakat uzun zamandan beri balığa gitmediğimden dolayı , sizlerden yardım bekliyorum.Özellikle Gemlik tarafında yemli mi , yoksa çapari ile mi avcılık yapılıyor.Yemli olursa nasıl yem kullanılırsa verimli olabilir.Sizlerin değerli yorumlarınızı bekliyorum.Değerli balıkavınet üyelerine , mutlu , huzurlu , bereketli , extra trofe balıklarla dolu , sağlıklı bir hayat dilerim.ERCAN 1977 BURSA
NİYETİN E BAĞLI..... YEĞENİM.....GEMLİK VE HARA ÖNÜNDE CANLI SARGANA İLE USUN OLTA.....İSTAVRİT SEYREK.....KISMETİNE DENK GELİRSEN MESGİT.....YİNE GEMLİK VE NARLIDA DUYUMUM DENİSANASIYLA KARAGÖS......RASTGELE......BU ARADA DENK GELİRSEN DEDİM MESGİT GERÇEKTEN ÇOK GÜSELLERİ VAR AMA YERİNİ BULMAN LASIM.....KLAVYEDE SORUN VAR S HARFLERİ FARKLI ANLADIN SANIRIM.....
Mustafa Kâmil Abi merhaba.İlgi ve alâkanız için çok çok teşekkür ederim.Mutlu , huzurlu , bereketli , başarılarla ve extra trofe balıklarla dolu , sağlıklı bir hayat dilerim.Herşey gönlünüzce olsun inşaallah...ERCAN 1977 BURSA
Ercan bey, Nar'lı tarafına gidecekseniz, liman tarafından ( Deniz fenerinin alt kısımları ) midye toplamanızı salık vereceğim. O bölgenin balıkları, midyeye daha yatkındır. Zaman zamanda tekeye verim verirse de, ana yeminiz midye olmalı. Karagöz ön plandadır. Kıyıdan avlanırsanız, 3-5 gr.lık kıstırma kurşun ve 6 - 8 numara seviyelerinde iğne kullanın. Gerisi kısmet. Zevkli bir hafta sonunuz olsun.
Tevfik Abi merhaba.İlgi ve alâkanıza çok çok teşekkür ederim.Mutlu , huzurlu , bereketli , başarılarla ve extra trofe balıklarla dolu , sağlıklı bir hayat dilerim.Herşey gönlünüzce olsun inşaallah...ERCAN 1977 BURSA