Yarın gündüz saatlerinde gemsaz sahilinde avlanmayı planlıyorum, surf takımım ve yem olarak da boru kurdum var fakat bu bölgede daha önce hiç avlanmadığımdan merayı tam bilmiyorum, google maps'ten baktığım kadarı ile sahilin ortasında bir burun var burunun sağ tarafı gemliğe sol tarafı kurşunlu tarafına bakıyor, bu bölgede avlanan arkadaşlar hangi bölgeyi tavsiye ederler, zemin yapıları nasıldır, takılma çok olur mu_? Resimdeki rakamlarla da yardımcı olabilirsiniz. Şimdiden teşekkür ederim...
1 numara güzel gorunuyo ama nasıpten otesı yalan tabıkı sana bol şanslar arkadaşım nasıp olursa bende yarın tam lımanların sol tarafına nıyetlıyım yem sardalya hamsı sulunez bulabılırsem boru kurdu ve gumuş bakalım hayırlısı
Boru kurdu bu ara biraz zor buluonuyor hocam, soydaş pazarının karşısındaki ada av markette vardı bugün sadece...
Dostum 1inci taraftan hiç atmadım ama 2 ve 3 numara mevsiminde çok güzel mırmır çıkıyordu. 3.numaranın iyice sağ tarafına tellerin dibinden hatta kafenin yanından tellerin diğer tarafına da geçebiliyorsun, çapari ile atçekle gün batımından önceki 2saatlik zamanda istavrit alıyordum. Şuan ne kadar verimlidir bilemem ama tek tük mırmır çıktığını söylüyorlar. Aycıca zemin kumluktur ve sığdır yosun olmadığı sürece takılmaz. Kamışa biraz abanman gerekecek uzağa atmak için. Şimdiden rast gele iyi eğlenceler.
Teşekkürler dostum. O zaman 2 ile 3'ün arasında iskelenin etrafında takılayım ben en iyisi bakalım nasipte birşeyler var mıymış... Olmadı dediğin gibi gemport tarafına yanaşırım telleri geçip...
Genelde bende 2 nolu bolgede avlanirim cok verimli olmasada mirmir aldigim var. Gidebildiyseniz ava nasil gectigini aktarirmisiniz Herkese rastgele.
Genelde 2 nolu bolgede avlanirim cok verimli olmasada pekte bos cevirmez.bu zamanda durum nedir onu bilmiyorum. gidebildiyseniz aviniz nasil gecti. Rastgele
bugun 3 numarayı 1.5 saat kadar yokladım hıc vuruş alamadım sonra narlıya gectım 1 ızmarıt 4 karagöz 6adet hatrı sayılır mırmır aldım saat 18 00 mıgren ağrılarımdan dolayı dayanamayıp avı sonlandırdım
Ben de 1 ve 3 numaralı bölgelerde yaklaşık 6 saat kadar deneme yaptım bugün ama tek bir vuruş dahi alamadım, narlıda kıyıdan mı avlandınız, liman kayalıklarına girmeye izin veriliyor mu yoksa limandan sonraki bir noktada mı av yaptınız? Avınız için tebrikler bu arada...
s.a birkaç akşam önce bende narlıdaydım ama balık tutamadan geldik sandallarla çıkanlar mırmır almışlar bizde her zamanki gibi boş döndük eve
narlı lımanda kayalardan avlanmaya ızın varmı bılmıyorum idk ama baya avlananlar vardı benim 2.60 plastık kayığım var arabanın ustunde taşıyorum belkı gormüşsundur :laughing: lıman onu kayıkla avlandım yem gümüş ve boru kurdu boru kurduna ızmarıt ve kargoz yaptı mırmır gumuşe yapıyor tam balık gunuydu ama maalesef benım rahatsızlık işi bozdu cyrr av 3 saat surdu