Bursa Gölbaşı

Konu, 'Tatlı SU Balık Avcılığı' kısmında mecroskop23 tarafından paylaşıldı.

1. mecroskop23

mecroskop23 Mert can Kasapoğlu

Arkadaşlar Ben Gölbaşına Balık Tutmaya Gideceğim. Fakat Son Durum nedir? Balık var mı? Temiz Mi?

2. mecroskop23

Arkadaşlar Birde galeba yasak varmış... 1 eylüle kadar doğrumu?

3. alidemır

alidemır ali demir

Favori Kamış:
    Daiwa-ultra-marine-carbon sx 940 D-A-M Yukon Composite 150
    Favori Makine:
    Daiwa Bg 30
    En İyi Avı:
    sazan 7,5 kg
    Mert kardeşim şu anda gölbaşında su çok kenarlara daha inilmiyor.ve gördüğüm kadarıyla gölbaşına pek giden yok, ve yasak kalktı gölbaşı seberst istediğin zaman sirkülere uymak şartıyla avlanabilirsin . selamlar

A.demir Bursa/Kestel

4. mecroskop23

Bir kaç soru soracaktım;

1-Gölbaşına minibüs ile gideceğiz. Belediye binasının oralarda ne kadar aralıklarla geçiyor?
    2-Gitsek balık tutma imkanımız var mı orada;(1 olta 6 el oltası var.)
    3- Yok ise başka nereleri önerirsiniz?(Kestele yakın ve minibüs otobüs ile gidebileceğimiz.)

5. alidemır

alidemır ali demir

Favori Kamış:
    Favori Makine:
    Daiwa Bg 30
    En İyi Avı:
    sazan 7,5 kg
    mert kardeşim gölbaşına narlıdere minibüslerine binebilirsin çınarın yanından geciyor ama saatini bilmiyorum.yanlız sık geçiyor gölbaşının üstünde gölcük göleti var oda çınarın oradan geçiyor ama seyrek galiba birde aksuyu geçince kazancı gölü var orayada küçük belediye minibüsleri gidiyor hepsi belediyenin yanından geçiyor, oltaya gelince kişi başı dört olta iğne sayısı bir oltada 3 adedi geçmeyeçek, fazla atarsan jandarma gelirse toplatır.belki ceza bile yazabilir.birde küspeli olta yasakdikkat et
    selamlar

A.demir

6. mecroskop23

Babamla gideceğim hepsinde 3 er adet iğne var. zaten 3 onun 3 benim sayılır :) Birde yem olarak ne önerirsin? biz hamur götüreceğiz de. başka bildiklerin varsa öğrenmek isterim...

7. mecroskop23

bu arada çınar yıkılan caminin karşısı demi?

8. alidemır

alidemır ali demir

Favori Kamış:
    Favori Makine:
    Daiwa Bg 30
    En İyi Avı:
    sazan 7,5 kg
    mert
    aygaz bayi karşısındaki çınardan bahsediyorum ve yanında dardenel konserve mısır götür

9. mecroskop23

Çok saol abi.:)

10. mecroskop23

Gölbaşına bu sabah gittik.Saat 8.10 da minibüse bindik 8.20 de oradaydık. Olta atmak yasakmış. Sonra babam herkez atıyo dedi ve bizde attık. Zaten bayağıbi kişi vardı. saat 9 dan 11.30 a kadar bişey tutamayınca döndük. Hem mısırları hemde hamurları hiç bir balık yemedi. yanımızdakiler de 15 cm tuttular. Ama onlar solucanla. Bizde 1 Olta ve 5 el yapımı kasnak ve 1 kasnak vardı. Babamın önceden yaptığı kasnaklar uçtu gitti. Hazır olanı çok gönderemedim. kasnaklarla ve oltayla bayağı bir yosun ve saz bitkisi kopartıım. Birdaha gölbaşına gidersem bentin tam karşısına gideceğim oradaki su daha berrak. Bu araad sularda çekilmiş bayağı. Ve çok akıllı belediyede orada suyun içindeki ağaçları kesmiş hepsini.

11. alidemır

alidemır ali demir

Favori Kamış:
    Favori Makine:
    Daiwa Bg 30
    En İyi Avı:
    sazan 7,5 kg
    mert eskiden gölbaşında çok balık vardı ama balıkcı çoğunu tuttu ve gölbaşı eskiden yasaktı geçen seneden beri serbest oradaki tabelalara bakma onlar eskiden vardı kaldırmadılar. büyükşehir belediyesi oradan balıkcıyı çıkarttı ve amatör balıkcılığa açtı sirkülerde yasak kalktı diye resmi gazetede yayınlandı.
    Balık tutamadık dedin balık tutmak için önce oltaları atacağın yeri yemliyeçeksin yani kuru mısır ve kuzu yemi alıp güzel bi yemliyeçeksin yemlemeyide roket ile yapaçaksın bu balıkçılarda satılıyor 5 tl ve oltaya sütlü mısır veya dardenel mısır ve ya solcan takaçaksın ondan sonra balık tutma şansın artar eskiden balık çoktu gerekmiyordu ama artık sistem böyle . birde gölbaşına gidersen çamlık tarafına gideçeksin aralarda pek olta takılmaz.
    Selamlar A.Demir

12. acapella_oo

acapella_oo Özkan

Favori Makine:
    Remixon King50
    En İyi Avı:
    Turna-8 kg
    Mert kardeşim öncelikle selamlar. Bu hesap henüz yeni ve ilk mesajı sana yazıyorum (bayağdr girmiyordum eski hesabın şifresini unuttum ) :D
    Gölbaşına gittiğinde bikaç saat kalmıcaksın 2-3 gün kalıp adam gibi yemliceksin sazan için mısır kullan ama derine bırakman lazım oltalarını. turna bol zaten bütün gün yapaylarla at-çek yap öğlen sıcağında bile turna yakalarsın ama yerini bilmen lazım ;) ayrıca orda hamur ve mısır o saatlerde iş yapmz onlar tosun yemleri :) solucan kullan dicem ama israiller rahat bırakmaz eğer bildiğin yerler varsa oraya sülükle git derim

13. megos62

megos62 Onur

Favori Kamış:
    DAM Python Power Spin 2.70
    Favori Makine:
    MITCHELL Ultracast 6000
    En İyi Avı:
    2,5 kg. Sazan , 74cm. Turna
    Gölbaşında son durum nedir bilgisi olan varmı ?

14. alidemır

alidemır ali demir

Favori Kamış:
    Favori Makine:
    Daiwa Bg 30
    En İyi Avı:
    sazan 7,5 kg
    gölbaşına şu anda pek rabet yok kimse gitmiyor pek balık tutanda yok. eski güzelliği kalmadı gölbaşının.

çoğu kişi bozüyük kızıldamlara gidiyor.

a. demir./bursa

15. acapella_oo

acapella_oo Özkan

Favori Makine:
    Remixon King50
    En İyi Avı:
    Turna-8 kg
    Ali abi kızıldamlar'da suda hastalık var diyolardı

16. alidemır

alidemır ali demir

Favori Kamış:
    Favori Makine:
    Daiwa Bg 30
    En İyi Avı:
    sazan 7,5 kg
    özkan duyduğuma göre kızıldamlar barajına askeriyenin giderleri akıyormuş. kimi kişiler öyle diyor bilmiyorum ben hiç gitmedim bursa-kestelden giden çok. tabi böyle yerlerde balıkta çok olur. gerçeği tam olarak bilmek lazım.

a.demir