Öncelikle herkese merhaba.ismim Uğur.atama bekleyen bir ingilizce öğretmeniyim.2010 yazı sonunda bursa merkezden güzelyalıya taşındık.çocukluğumda ilk kez amcam sayesinde balıkçılıkla tanışmıştım ancak yıllar içinde okuldan sınavlardan bir türlü fırst bulupta bu hobimi geliştiremedim.şimdilerde ise deniz kenarında yaşamanın verdiği avantajla her gün bilgilerime yenilerini ekliyorum.bu foruma üye olmamın en önemli sebebi de bu bilgilerime yenilerini ekleyip yeni dostluklar edinmek,yeri geldiğinde gücümün yettiğince bildiklerimi paylaşmak.amatör balıkçılıkla iç içe geçen şu son 8 aydaki en güzel maceralarım başta çanakkale assos ve gemlik narlı da arkadaşlarımla yaptığım avlardır.en büyük avım assos sokakağzı köyünde tuttutuğum mırmır ikincisi ise narlıda tuttuğum eşkinedir.fırsatımız oldukça narlıya maddi durum yettikçede daha uzak yerlere (çanakkale gibi) gidiyoruz.tüm balık sevdalılarına selam olsun
Ugur hoca merhaba.. şansın açık olsun inşallah mesleğini en kısa zamanda icra edersin..keşke 4 yıldan sonra 2. bir branşta daha eğitim yapsaydın . işletme-dıs ticaret vs.. şansın artardı..
bi aksilik olmazsa yarın bi arkadaşımla narlıda olucaz.umarım görüşürüz tevfik ustam. mufi kardeşim mesleğimi çok seviyorum.o yüzden hiç başka bi iş yaparken düşünmedim kendimi.düşünmek istemiyorum.yine de kibar önerin için çok teşekkürler
Sevgili Uğur kardeşim, aramıza hoşgeldin, ben de orada Sivrice!de oturuyorum, gelirsen bana uğrarsın, buradan da balık avlarımızı paylaşırız, sevgiler, hoşçakal.
Uğur Merhaba, üyeliğin hayırlı olsun. Bizde sürekli Narlıdayız, senin gibi bizde arada bir assosa kaçıyoruz, site içerisinde iletişimi kesmezsek eğer görüşürüz inşallah.
bu hoş karşılama için hepinize çok teşekkür ederim.narlı raporunu bu gece yahut en geç yarın yazıcam.güzel bir av olduğunu söyleyebilirim şimdiden