Merhabalar öncelikle saygıdeğer dostlarım büyüklerim bu yazın kalan kısmını Bursa Bayramderede geçireceğim tekne ve motorum var Sürekli istavrit akını var şu anda ama istavrit sıkılmaya başladım şu anda başka balık tutabilirmiyim bu civarda sırtı çekebilirim yemli atabilirim bunlar iş yaparmı bursalı dostlardan bu soruların cevaplarını bekliyorum şimdiden teşşekürler saygılar sevgiler RAST GELE reeling
2 gün önce aşırı dalga vardı denizde bi yer söyledi siteden abimiz akşam hava durumuna bakmadan gidince atamadık malesef. güzel mırmır yapıyomuş orası
Dalga hala devam ediyor Malkara limanından dışarı burun bile çıkarılmıyor Toplarsa eğer deneyeğim mırmır için yem ne kullanmalı birde takım ne olmalı teşekkürler sevgiler
hocam cumartesi yine gelip kalabilrim denizin durumuna göre tabi. ben gezer kurşunlu takım hazırladım. stoper gezer kurşun stoper sonrasında biri kısa biri uzun köstek uçlarda iğneler.fosforlu boncuk iyimidir kötümüdür bilmiyorum bu balık için ama ben kullanmadım, eğer ilgisini çekiyosa gece avı için boncukta kullanılabilir ,boru kurdu bulabilirsen makbuldür. diğer yemleride kullanabilirsin
selam ihsan kardeş, bende her yıl yazın belli aralıklarla bogazda kalırım. Kaldığım zamanlarda mırmır almışımdır sürekli kıyıdan. Bu yıl mırmır açısından çok bereketli sayılmazdı. En son 10 gün kadar önce akşam saat 11 gibi kıyıdan 30-35 cm lik iri mırmır aldım. Yem olarak tartışmasız, denizin kıyıda bittiği noktadaki kumdan çıkartılan solucanları öneririm. o kadar denememe rağmen sülüneze gelmedi malesef. ağustos gibi zarganada yapmaya başlar bilgin olsun. zargana topu ile geçen yıl bayağı almıştık. bol şanslar.