Valla ben tatlı su balık işinde anlamadığım gibi Bursa'daki tatlı su Avlaklarınıda bilmem ama burası tam Mangal+Tekirlik mekanmış he
Vallahi burada böyle güzel bir yer olacak gece gündüz kamp kurar israil sazanı olsa bile zevkle yakalardım
Paylaşım için teşekkür ederiz Balık pek nadirde gelse Bursa da en beğendiğim yerlerden birisi Kampçılık için ideal bir yer
Serdar aynen dediğin gibi zaten senin gönderdiğin resimlerinden uyarlanarak gittik oraya, ben sana teşekür ederim...
Mehmet bey resimler harika... bizde 3 arkadaş hafta sonu kamp malzemelerimizi alıp adapazarı (memleketim tarafına gitmeyi düşünüyoruz. resimlerini görürsünüz
Bilal abi mevki bursa gemlik yolu üzerindeki kurtul köyünün göleti.Ama manzara ve balık istersen sana daha yakın bir yer tafsiye edeyim Bozcarmut Eskişehire daha yakın ve manzara mükemel ötesi diyebilirim.....
İnşallah Levent bey sabırsızlıkla bekliyorum?Sadece kamp mı yoksa avda varmı?Adapazarı güzel bir şehir netarafa doğru gideceksiniz çok merak ettim.
bozcaarmutta bursadan nası gidilir kaç km ve burda ne balıkları çıkar biras bilgi verirsen sevinirim arkadaşım.
Arkadaşım bozcaarmuta gitmek için İnegölü gectikten sonra Kurşunlu sapağı var yolun solunda oradan dönüyorsun ve yaklaşık 5-10 km sonra rampalar başlıyor yine tahmini 30-45dk tırmanıyorsun Kınık köyü var ondan sonraki köy olması gerekiyor.Ben oradan güzel sazanlar almıştım hem aynalı hemde pullu birde alabalık olduğ söyleniyor ama ben almadım.Yem olarakta dipte mısır,küspe şıpşıptada hazır satılan hamurlar iyi iş yapıyor.RASGELE.... Haa unutmadan fotograf makinasını yada kamera almayı unutma...