bursa misi deresi

Konu, 'Göller, Barajlar ve Akarsular' kısmında tqyline18 tarafından paylaşıldı.

1. tqyline18

tqyline18 enes

misi deresinde neler tutablirim bi sorum dha olucak dikkaldırımın orda dağlara kadar uzann dere varmş bu derde balık çıkarmı kırk köprü fln varmış cvplar için teşekkürler

2. Aramis

Aramis

Yahu enes bütün kuzey,kuzeydoğu ve kuzeybatı şeridi denizle çevrili olan Bursamızda ne işin var allah aşkına misi deresinde meresinde.:):)

Son düzenleme: 20 Ocak 2009
  3. metinimsi

metinimsi metin

Favori Kamış:
    1-)Master KAMIŞ 100-250 gr atarlı, kapalı boyu: 107cm 2-)REMIXON SAFARİ KAMIŞ 80-150G 360CM
    Favori Makine:
    1-)Mars makina 3 +1 bilya 4.2:1 devir. 2-)OKUMA LONBOW LBII-665 MAKİNE
    En İyi Avı:
    4,100gr TOMBİK
    Enes Kardeşimiz, yazılarını kısaltmadan ve anlamını bozmadan yazarsan daha hoş olacak.

4. tqyline18

tqyline18 enes

..............

abi şuan arabam yok buralarda takılıyorum mudanya narlı kurşunlu gbi yerlerde yazdan sonra çaılıcam bras:d

5. beyhan

beyhan beyhan karaca

enes kırmızı köprüden sola odunlu köyün yanından yukarı yürü eki köprü gibi şeyler görücen oralarda kefal bıyıklı şansın varsa turna cimrin gibi balıklar alabilirsin sertme atan varsa balık alırsınız olta şansın zor rast gele bide köyün köpeklerine dikkat et hoşça kal bol şans:)

6. tqyline18

tqyline18 enes

....

SAOL ABİ GTTİK DEREYE ÇİFTLİK GBİ BRYER VARDI ORANN KÖPEKLERİ ÇOK FENAYDI SONÇ OLARAKTA HİÇ BİŞEY ALAMADIK KORKUMUZLA KALDIK:d

7. balli

balli m.nuri akkaya

Favori Kamış:
    D.A.M Telespin 3 mt. 10/30gr.
    Favori Makine:
    Shimano Hyperloop 4000 RB
    En İyi Avı:
    11,7 Kg. Aynalı sazan
    ben bişey anlamadım

Ben de şöyle biliyorum: Serpme atanlar yüzünden Enes'in olta ile balık alma şansı zora girmişti zaten. Doğru mu biliyorum? :rolleyes:

Tavsiyeniz sayesinde, Enes'te başkalarının olta ile balık almasını zora soksun öyle mi? :eek:

8. TheCloUd_Bursa16

TheCloUd_Bursa16 Özkan küçüK

Favori Kamış:
    Remixon KING 50
    En İyi Avı:
    Turna 8 kg, 8 kg SazaN
    Nuri abi haklı;) bilmiyomusunuz ya serpme ile balık avlamak yasak...hadi diyelim siz serpme ile avlanmıyosunuz bi zahmet böyle avlananları ya uyarın yada olmadı uyarılarınızı dikkate almadılar jandarmayı arayın Bİ ZAHMET!!!
    misi deresine gelincede biz hiç oralarda avlanmadık ama dedemin avlarını dinlerken beynimn bi köşesine kazıdığım bazı bilgiler şunlar...''...bursa'da en güzel yayın balıklarının orda olduğu...''eğer ki dere de soyu hala tükenmediyse ki 2-3 yıl öncesine kadar şıpşıp diye tabir ettiğimiz dere kamışları ile limit altı yayın balıklarının avlandığını biliyorum...

...SayGıLaR...

9. Ahmetefe

Ahmetefe hocahasan

Hocam Misi Deresinde kefal civrin bıyıklı tutarsın yem olarak tavuk cigeri tavsiyem civrin tutcam dersen civrin ignesi kullan kücük sarılardan Turna ile sazanda var ama nadir cıkıyor olta atacakk yer bol bent diye bir mekan var vadi die birde vadi e cıkman tavsiyemdir az kişi bulunur genede güzel balık cıkarırsın 8 kilo cıkardım gecen gece