Merhabalar.. Bursa da Apo iskelesi olarak anılan Mudanya daki çay bahçelerinin oradaki iskelesinin çevresinde tekne ile avlanmaya izin veriliyor mu veriliyorsa ne kadar yaklaşabiliyoruz... İyi Çalışmalar..
Slm Merhaba kardeşim ben mudanyada oturuyorum konu ile alakalı izlenimlerim ve bilgimi aktarmak istedim.İskele etrafında balık tutulmasına izin verilmiyor hatta kıyıdan kaşık ile levrek avlanmasını önlemek için bile bir ara halat şekmişlerdi halk tepki yapınca kaldırdılar,iskeleye yaklaştığında nöbet tutan askerler seni hemen düdük çalarak uzaklaştırmaya çalışıyor ama astsubay ve subaylar iskelede balık avlıyolar.çifte standart işte iskelenin 15 - 20 metre ilerisinden avlayabilirsin kimse bişey demez.Bence ileriden iskeleye doğru kamış ile av yap.
Katılıyorum.15-20 mt geriden iskeleye doğru av yapabilirsin.Biz gece tekne ile iskelenin 75 mt dibine kadar geldik.Levrek kefal kovalıyor.Levrek alma şansı çok yüksek.
Tamamen haklısın.Geçenlerde ayni şeyi düşündüm.Ağzı alışkanlığı olmuş.Apo şerefsizine gemiler oradan kalktığı için birisi böyle demiş ve dilimize kalmış.Bundan sonra dikkat edeceğim.Uyarın için sağol.
*** arkadaşlar konuyu tekrar canlandırmak istiyorum yarın sabah arabalı feribotla mudanyaya geçeceğim yukarıda bahsettiğiniz malum iskele feribot iskelesine yakınmıdır bütün takımlarımda yanımda olacak akşam dönüş feribotuna kadar bol bol vaktim var