Arkadaşlar merhaba. At-Çek avına çok merak sardım orta halli bir spin Takımı satın aldım. Fakat Güzelyalı tarafında altıntaşa doğru at çek ile ne alabilirim. Levrek, lüfer yaparmı? Yardımcı olursanız sevinirim.hepinize bol Ve bereketli avlar
Israrla atıp çekmeye devam edersen elbette ki alabilirsin. Ama kendini sadece o bölge ile kısıtlama derim. Değişik havalarda değişik meraları denemeni öneririm.
Sağol Ercan arkadaşım. At-Çek zevk alarak yaptığım bir disiplin. Bir mırmır için 2,5 saat kayalıklarda oturup bekleyen ben at-çek için yeterli sabrı göstereceğime inanıyorum. Çeşitli hava ve Deniz şartlarında elimden geldiğince gezerek deneyeceğim.
Bulunduğunuz bölgeye en yakın levrek yapabilecek yer kumsaza doğru ve hatta roda limanına doğru gitmeniz gerekir.Lüfer ise her yerde olabilir şu aralar.Kefallerin bol olduğu yerlere lüfer saldırıları çok olur.Lüfer körfeze girdi fakat şuan açıktaki istavrit ile avlanıyorlar.İstavrit azaldıkça ve havalar soğudukça lüfer kıyılara inecek.Sabah suyunda meraya inip gözlem yaptıktan sonra mutlaka lüferleri göreceksiniz.
Sağol Emrehan arkadaşım. Bu hafta sonu sabah suyunda trilyeden kumyakaya kadar olan koyları gezip at-Çek yaptım. Elimiz boş döndük fakatbenim için iyi bir at-Çek antrenmanı oldu. Dediğin yerlere de en kısa zamanda gideceğim. Yardımın için teşekkürler