Öncelikle tüm herkese merhabalar.Herkese rast gele şimdiden.Ben Hayrettin yaşım 20 fotoğrafçılık yapıyorum.Çocukluğumdan beri bir tutku benim için deniz.Şimdi hayallerimi gerçekleştirmek için 25 hp mariner motorlu 2 zamanlı 4,5 metre bir sandal aldım.Aranızda çok çok yeniyim.Oldukça da dertliyim faturalandırma ve CE belgesi olayından dolayı.Umarım bunları sağ salim hallederim ya da af çıkar da bir şekilde liman kaydını yaptırıp rahatla denize açılabilirim.Faturalarını bulamıyorum ne sandalın ne motorun.Bu yüzden ispatlayamıyorum bana ait olduğunu resmi konumda.
Öncelikle aramıza hoş geldin Hayrettin ,kayığı ve motoru faturalı aldıysan aldığın yerden geçmiş döneme ait faturaları ve varsa ce belgesini termin edebilirsin fotokopi bile olsa kaşe yapıp aslı gibidir diye imzalat , 2.el aldıysan durum biraz karışık ,kafana takılan bişey olursa yardımcı olmaya çalışırım ,sağlıcakla kal.
Hoşbulduk emrah abi, tüm sorunlarımı hallettim ve tamamen yasal olarak bu salı itibariyle bir aksilik çıkmazsa bende denizdeyim.