Merhaba arkadaşlar kısmetse bu pazar arkadaşlarla narlıya gitmek istiyoruz.Hava durumu el verişli olursa kayıkla balık avına çıkacağız Narlıdan şu sıralar neler çıkıyor? Hangi takım ve hangi yemleri kullanmamızı tavsiye edersiniz? Bu konuda bana yardımcı olursanız çok sevinirim şimdiden yardımlarınız için teşekkürler
Valla narlı bu sıralar güzel lüfer ve çinekop yapıyormuş.Lüfer için canlı izmarit lazım çinekopa hamsi alsanızda olur.Bunun yanında bol bol ispari tutarsınız sabah erken çıkarsanız eğer güzel minekop yakalarsınız karagöz yakalarsınız diycem ama biraz zor.Yem olarak Teke toplayın birazda boru kurdu alın derim ben.Yanınıza bol bol yedek takım alın klasik dip takımları çünkü dipte çok büyük bir ağ parçalanmış ve sürekli iğneler ona takılıyor.Hadi rastgele.
Ben Narlı'da sadece 1 kez avlanma şansı buldum onda da yeteri kadar balık tuttuğumuz halde asıl aradığım karagözleri bulamadım. Ağabeyim de bu aralar Narlı'nın müdavimlerinden olmaya başladı. Henüz kayda değer bir trofe yakalayamadığı halde son gidişinde dönmeye yakınken kiloluk karagözler yakalayan bir amca oltayı dibe indirdikten sonra birkaç kulaç yukarıya çekmesini söylemiş, benim de size tavsiyem oltayı dibe indirdikten sonra birkaç kulaç yukarı alarak balığı aramanızdır. Zaten eğer oltanızı uzun süre dipte tutarsanız dipteki Bora kardeşimin bahsettiği ağ size birkaç takım kaybettirecektir.
Bu arada asıl sorunuzu atlamışım. Hangi takım ve yem demişsiniz. Yanınızda bol miktarda klasik üçlü dip takımı ve birkaç tane zokalı hırsızlı lüfer takımı bulunsun. Yem olarak ben her zaman çeşitten yanayım; boru kurdu, teke, karides üçlüsünü mümkün mertebe birbirinden ayırmam ve Narlının karagözlerinin en sevmediğim özelliği olan denizanasına gelmesi nedeniyle denizanası da yakalamanızı öneririm. İnşallah bol balıklı bir rapor yayınlarsınız da keyifle okuruz...
Değerli Bilgileriniz için çok teşekkür ederim arkadaşlar Umarım bende bir tane karagöz yakalarım Tavsiyeleriniz için tekrar teşekkürler