Bursa Raporu

Konu, 'Bölgeler' kısmında Mura ERCAN tarafından paylaşıldı.

1. Mura ERCAN

Mura ERCAN Murat ERCAN

Sevgili arkadaşlar, öncelikle herkese merhaba. Yeni üyeyim ve yaklaşık 25 yıldır da balığa çıkmadım. Yeniden merak sardı başladım. Bursa avlak raporlarına ihtiyacım var. Özellikle Mudanya- Kurşunlu hattı ile ilgili av yerleri ve balık çeşitleri ile ilgili. Yardımcı olursanız sevinirim. Şimdiden teşekkürler.
    Rasgele.:)

2. EMRE FISHING

EMRE FISHING Emre Üsel

Favori Kamış:
    MICHELL Privilege
    Favori Makine:
    MITCHELL Armada Pro 6500
    En İyi Avı:
    BERNA'm
    Çok ilginç, bu illetin antivirüsü yok ama nasıl oldu da 25 yıl ara verebildiniz. Bursa da ikamet eden arkadaşlar yardımcı olacaktır muhakkak rastgele...

3. eLaLeMBiaLeM

eLaLeMBiaLeM Ercan

Favori Kamış:
    Lineaeffe S-FLEX / Okuma PL 865
    En İyi Avı:
    Yakaladığımda yazacağım:)
    Bursa-Mudanya buyrun burdan takip edin,tqyline,tiho,meliheskel gibi arkadaşlarımız sık sık durum bildirmekteler sağolsunlar.mesajları okursanız gayet güzel tüyolar vermişler arkadaşlarımız:) Rastgele

4. nejat vardar

nejat vardar nejat vardar

Bu aşı bazılarında geç tutuyor demek ki:p Aramıza hoş geldiniz:)

5. Mura ERCAN

Mura ERCAN Murat ERCAN

Hoşbulduk sevgili arkadaşlar. Çok ara verdim ama yine bulaştı. Bilgileriniz için teşekkürler. Görüşmek üzere.

6. tiho

tiho taner

Favori Kamış:
    daiwa
    musa bey öncelikle aramıza hoş geldiniz başlık dikkatimi çekti şu anda biz melih ile lüfere dönüyoruz çok bol olmasada uzun olta ile sırtı çekiyoruz yok ben sırtı çekmek istemiyorum derseniz sabit güzel yalı liman çıkışı için izmarit var az da olsa istavrit ve mezgit var . şimdiden rast gelsin