Merhabalar, Bursada talısuda nasipsizliğim yüzünden midir göllerde bilinçsiz avlanmadan mıdır bilemiyorum ama artık tatlısu avı pek keyifli olmuyor. Denizin bereketini duyduk ama deneyim sahibi değiliz. Tirilye - Kurşunlu -Mudanya taraflarında(başka bir yer de olabilir) Bu mevsimde hangi balığı tutma şansımız olur. Kıyıdan avlanmak için hangi sistemleri kullanabilirim. Şu an forumda arıyorum.:typing: Bursadan ustalardan yönlendirme bekliyorum. Balık adına büyük beklentilerim yok. Maksat deniz havası-doğa-olursa birkaç balık da cabası... Daha önce hiç balık tutmamış acemi bir arkadaşımla beraberbanghead akşam üzeri av bölgesinde bulunup ertesi gün ikindi sularında dönmeyi planlıyoruz. Tavsiyeleriniz için şimdiden teşekkürler...
şu an denizde hayat yok gölde şansını dene ama bir sefer gölyazıya gitmiştim her taraf ağ atmışlardı ama genede açıla bilirsen tekneyle açıl açılamazsan kenardan kızıl kanat almaya çalış canlı turnaya at oda olmazsa tezek solucanıyla levreke at
Ağcılardan bize fırsat kalmıyor gölyazıda... Bursada tatlısuda amatör avcılık(bilinçli yapılan) bitmek üzere. Denize götürecek bilgileri bekliyorum. Hayat yok demişsiniz ama yinede birşeyler çıkar sanırımreeling
selam hakan kardeş, kurşunluda kıyıdan mırmırı hemen hemen her zaman alman lazım. yem olarak da solucanı kullanabilirsin. kayalıklardan yanılmıyorsam eşkina alındığını biliyorum. vede eylüle doğru zargana yapar oraları. bilgin olsun, şansın daim olsun.
ben o şekilde mırmır çok alıyordum bilemiyorum tabi başka şekilde alan varmıdır. 3lü dip oltası yem solucan takıyordum gayet başarılı avlarım oldu. zarganayıda alırsın dediğim zamanlarda, biz zargana topu/ipekle alıyorduk k.pederimle. umarım faydasını görürsün, rastgele artık kardeş ne diyelim
Tirilye ye gitmeye karar verdik. Acaba kıyıdan çapariyle istavrit alınır mı?idk Çapari sadece yüksek bir yerden(iskele) veya sandaldan denize salınarak mı kullanılır
...... Merhaba trilyeden akşamüstü ve sabaha karşı çapariyle çok rahat istavrit alırsın kıyıdan gecede yemli güzel istavrit yapıyor yani amaç istavritse mutlu olursunuz