Herkese merhaba arkadaşlar.Uluabat'ta kayık kiralamak hakkında bilgisi olan varsa paylaşabilirmisiniz.Şimdiden teşekkürler
Merhaba dostum; Uluabat gölünde ençok balıkçı abilyontta var, bildiğim kadarıyla uluabat balıkçılarının yüzde 80i orda, ağlayan çınarın oralarda biçok balıkçı kayığı var, orda herhangi birine sorarsan yardım edebilirler. Benimde çok niyetim var uluabata kısmetse haftasonu bende gitmeyi düşünüyorum.
Çok teşekkürler kardeşim gölyazıyı dene diyenler oldu ama abilyont'u ilk defa duyuyorum.Cuma sabah 6:30 da ordayım ozaman ;d
Abolyont benimde köyüm ama istanbuldayız işte yılda bir ancak gidebiliyoruz. Bizim yerimize de çık ava rastgelsin
Walla abi buaralar hep yağmur çamur hava koşulları hiç yanımızda değil.Finaller bitti bi balık avı yapalım diye heves ettik ama bakalım hayırlısı. Senin kayık kiraları hakkında detaylı bilgin varmıdır abi ? Şöle eski pancar motorlı tarzında ucuz bişey işimizi görür.