Bursa'lı arkadaşlar selamlar. Levrek ve lüfer zamanı diyorlar(tutmak hiç nasip olmasada). Bu hafta sonu veya haftaya uygun olursa, hafta içi veya hafta sonu birgün ayarlama yapabiliriz. Üstadlar yer ve avlanma şekli belirler. Arabası olan olmayan arkadaşları alır mafraflar paylaşılarak av yapabiliriz. Evliler yengelere evli olmayanlar annelere erzak hazırlatır falan. Başka fikri olan veya tamam diyen olursa ben bu pazar izinliyim ve haftaya olursa eğer belirlenen gün için izin almam sorun değil.
İzmir olsaydı ben direk gelirdim pazar günleri sıkılıyorum zaten o yüzden günün yarısı yatak keyfiyle geçip gidiyo
Emrah abi Bursa için Salı gününe kadar kar yağışı uyarısı var. Dikkate almanızı öneririm. http://www.dmi.gov.tr/tahmin/il-ve-ilceler.aspx?m=BURSA
Bahtiyar kardeş haberleri takip etmediğim için havadan habersizdim Sabah kalktığımda kar yağdığını görünce yanlış zamanda yanlış öneri yaptığımı anladım. Haftaya sıcaklık değerleri yükselecek diyor olmadı önümüzde ki hafta için plan yapılır artık Kar yağışı olsa da İzmir'de olsaydık tek kalmazdım Mehmet bey olurdu
Arkadaşlar kar yağmur dinlemiyorum pazar gitmeyi düşünüyorum ama levrek ve lüfere gitmek istiyorum. Yer ve olta tavsiyesi veya rapala tavsiyesi belkiyorum.
arkadaşlar merhaba forumu uzun zamandır inceliyordum ama kayıt olmak yeni nasip oldu. Şuan hangi balık çıkar bilmiyorum ama varsa bilen giden arkadaşlar bi organizasyon olursa ben buradayım... konuyu güncellemek istedim
Gidelim gitmesine de, Levrek nereden avlayacağız ? Gemsazdan başka yer ben bilmiyorum orasıda yasak bölde, ama lüfer derseniz Narlı çok iyi bir yer, geçen hafta lüfer çoktu. Kalkan derseniz karacabey boğaza gidelim derim.
Kamuran Lüferi Narlıda tekneyle sıyırtma yaparak mı tutuyorlar bilgin var mı? Gerekirse uzun olta takımlarımızı kapıp gelelim.
Ben son ikidir eli boş dönüyorum. Pisi dışında bişey alamadım. Narlı'da yer söylediler ama tekneyle çıkmak gerekiyor. Tam bilgi sahibi olalım, gün belirleyelim hafta sonu olduğu sürece ben uyarım.
Hocam,uzaaaaaaaatamalıııı bir maliye öğrencisi olarak;kayıkla açılıp lüfer tutanlar var(narlı) hatta girişdeki tekel bayiden bu konu hakkında bilgi alabilirsiniz kayığıda var bilgisini vermek isterim...selamlar.
ben Zargana ile sırtı denedim biraz şansızdım sanırım tutamadım ama zargana ile tutan çok vardı, sırtı çekmeden büyük parça balığa zoka takıp tutanda çok vardı hatta kıyıdan tutan bile vardı, yaklaşık 2-3 aydır hep narlıdayım narlı çok bereketli geçiyor. Narlı İyi bir seçim olabilir
arkadaşlar bu perşembe -cuma -cumartesi-pazar herhangi bi gün organizasyon yapalım mı? havada güzel gidiyor...
yoo yanlış değil gaziantep de fırat nehrinde tutulmuştur. çırpma metodu ile vede en kaliteli makinamın kolunun kırılmasına sebep oldu kendisi... tuttuğum yer 6-7 metre yüksekte olduğu için üç ayrı üçlü takıp iki kişiyle çektik...
Havanın durumuna göre cumartesi yada pazar gidiyorum ben Abdullah bey duruma göre gelmek isterseniz haberleşiriz. Hafta sonu için hava durumu 4-6derece arası düşecek ve yağış olabilir uyarısı veriyor. Benim yanında kuzenimde oluyor. Gidilirse ve gelmek isteyen olursa kumluk kıyıdan avlanırsak küçük bir mangalda(alkolsüs olmasını tercih ederim) yapabiliriz. Tavlaydı muhabbetti akşamı eder geliriz.