Öncelikle herkese merhaba. Uzun zamandır giremediğim siteme ve bütün eski dostlara.... Kısmet olursa hafta sonu bir kaç günlüğüne Bursaya gideceğim. Bilgisi olan arkadaşlar nerelerde ve ne tür balıklar olabileceğini söyleyebilirlermi. Yanlız ilk defa Bursaya gideceğim için açık tarifler olursa sevinirim. Dubanın sağı,caminin önü,kulenin dibi,elinin körü gibi tariflerden itina ile sakınınız.
Gel gurban bu taraflara gel. Seni addalara götürem gezmeye, holta da atarız volta da. Ne işin var senin Bursalarda, Yalıovalarda?
cemal vey merhaba başlık bursa yalova yazıyor ama yazıda yalova geçmiyor ben yinede yardımcı olmaya çalışayım yalovaya uğrayacaksanız öncelikle bir tekne bulup istavrite çıkabiirsiniz fena değil bu aralar gündüz avında başka bir seçenek yok. gece av yapabilecekseniz eğer şehir merkezinde pek mümkün değil çınarcık taşlimana veya esenköy balıkçı barınağına gidebilirsiniz ancak sabahlasanız dahi bir iki eşkina iyi av sayılır hatta bir karagöz denk gelirse çok iyi av yapmış olursunuz. demem oki yalova oltacıyı güldürecek durumda değil bu aralar bilginize .rastgele
Bursa neçi, Erzurum yayla, yayla. hihi hihi Bak Nuri abinde çağırıyor madem, siz en iyisi Erzurum' gidin derim. Bursa'da bişi yok. Bol bol Şeftali var yersen.:laughing:
Bana ne senin Bursan dan bana ne Yalovandan, bana senin varlığın lazım kardeşim, sağol hepten unuttun bizleri lakin ben hala unutmadım, yürekler dolusu sevgilerimi sana sunuyorum, benim hayırsız ve unutkan kardeşim , inşallah gönlüne göre bir tatil ve av günleri geçirirsin.reeling bu arada Nuri abimin kuvvetli duasınıda arkana alırsan inan sırtın yere gelmez.
Kardeşim benim merak etme bende unutmadım hiçbirinizi. Eskisi kadar giremesemde bu site hala vazgeçilmezlerim arasında.Tabiiki sizlerde.
Nuri abim balık,malık hak getire.iznik gölünde 4 santimlik gümüş balığı tutuyorlar ve inanmazsın yiyorlar.Artık istanbul'da deneyeceğiz şansımızı