bursa yardım

Konu, 'Bölgeler' kısmında BURSADAN tarafından paylaşıldı.

1. BURSADAN

BURSADAN HASAN

herkese selamlar
    bursada bu mevsimde denizde nerede hangi balıkları nasıl tutabiliriz hangi takımlar vs. denizde yeniyiz
    geçen hafta tirilyeye gittim boş geldik
    herkese teşekkürler

2. omereren

omereren ömer

Favori Makine:
    okuma avenger av 55b
    En İyi Avı:
    Minekop 2,2 Kg - Kefal 1,5 Kg
    Bende foruma yeni katıldım ama uzun zamandır kıyıdan kendi çapımızda balık yakalarız.
    Trilye de balık olması lazım bu zamanda liman içinden kefal alınır. Karşı kayalardan gece karides,canlı teke yada boru kurdu ile karagöz yapması lazım.
    Ben 0.20 el oltası tek iğne kıstırma ile yakalarım genelde.

Sormak istediğin olursa memnuniyetle cevap verebilirim.

Şimdiden rast gelsin :)

3. probzen

probzen Oğuz

En İyi Avı:
    37kg yayın
    trilye boş dönülecek yer değildir aslında,liman içinde mantarlı takımla istavrit ve zargana tutmuşluğum çoktur,heleki geceleri mendireğin ucunda iyi mırmır yapar teke ile

4. udikisilik

udikisilik Cüneyt Arslan

En İyi Avı:
    Levrek
    Aracınız müsaitse trilyeden sonra kapanca diye bir antik liman vardır. İyice araştırıp oraya gidebilirsiniz. Ya da körfezin karşı tarafında narlı'ya gidin. Girişteki çay bahçesinden Zafer abiyi bulun ve sandal kiralayın. Hava çok müsait değilse hemen karşınızdaki dubalara kendinizi bağlayıp, boru kurdu, karides vs. yemlerle klasik yemle takımla eşkine, karagöz vs. alabilirsiniz. Yanınıza sardalya veya hamsi alırsanız zokalı takımla veya diğer palamut takımlarıyla palamut alma şansınız da var. Hava müsait ve küreğinize de güveniyorsanız mendireğin açıklarını tavsiye ederim.

5. huseyin870

huseyin870 Hüseyin

müdür sen biliyorsun herhalde bursa meralarını mudanyada hancı nın arkası mezgit ve diğer balık çeştileriyle bol diyorlar varmı bilgin ? ne diyorsun bu konuya