Selamun Aleyküm arkadaşlar pazar günü balıga cıkmayı dusunuyorum fakat sular bazı yerde yuksek balık zor alırım die dusundum ve birde sizlere sorayım dedim balık alabilicegim güsel avlak varmı tatlı su olarak ... deniz olarakta kıyıdan olta atarak hangi bölgeleri tavsiye edersiniz ? Saygılar
gemlikten güzel raporlar geliyor bana gitmek nasip olmadı gemlik e kadar fakat oltam yoktu sana rast gele
walla bakıcam tatlısu avlagı lazım ilk olarak olmassa denıze gıdıcez tavsiylerinizi bekliyorum reeling
Musa kardeş bulunduğumuz tarih içinde tebliğe göre tatlısu kefali ve gökkuşağı alabalığı(orman içi sular hariç) dışındaki tüm tatlısu balıklarında av yasağı mevcut. Ha birde avlanma yasağı olmayan zararlı türleri(israil sazanı gibi) avlayabilirsin. Senin bilip bilmediğini bilmeden kendimce bir hatırlatma yapmak istedim.
merhaba musa kardeşim sanırım tatlı su avı için avlak agır basıyor. çerkeşli göletini tavsiye ederim. tatlı suya pek gitmem ama giden tum dostlarım memnun ordan ve çokda kimse bilmiyor sanırım orayı.ha bu onerim tabiiki yasak kalktıkdan sonrası için gecerli
iznik den yaklaşık 15 dk lık bir uzaklıkda iznik adapazarı yolunda osmaneli bilecik sınırları içinde. bursadan 2 saat çekiyor oraya ulaşmak.linkinide atayım incele haritadan http://www.turkcebilgi.com/harita/osmaneli,_çerkeşli