Bursada Avlak

Konu, 'Kıyıdan Balık Avcılığı' kısmında Kasap53 tarafından paylaşıldı.

1. Kasap53

Kasap53 Musa

Selamun Aleyküm arkadaşlar pazar günü balıga cıkmayı dusunuyorum fakat sular bazı yerde yuksek balık zor alırım die dusundum ve birde sizlere sorayım dedim balık alabilicegim güsel avlak varmı tatlı su olarak ... deniz olarakta kıyıdan olta atarak hangi bölgeleri tavsiye edersiniz ? Saygılar

2. bulut1383

bulut1383 ilyas

En İyi Avı:
    lüfer
    gemlikten güzel raporlar geliyor bana gitmek nasip olmadı gemlik e kadar fakat oltam yoktu sana rast gele

3. Kasap53

Kasap53 Musa

walla bakıcam tatlısu avlagı lazım ilk olarak olmassa denıze gıdıcez :D tavsiylerinizi bekliyorum reeling

4. Volkan0690

Volkan0690 Volkan

Favori Kamış:
    Okuma Alumina 2.70
    Favori Makine:
    Okuma Flame 30
    Musa kardeş bulunduğumuz tarih içinde tebliğe göre tatlısu kefali ve gökkuşağı alabalığı(orman içi sular hariç) dışındaki tüm tatlısu balıklarında av yasağı mevcut. Ha birde avlanma yasağı olmayan zararlı türleri(israil sazanı gibi) avlayabilirsin. Senin bilip bilmediğini bilmeden kendimce bir hatırlatma yapmak istedim.:)

5. texaslı

texaslı emre bekler

Favori Kamış:
    Pelican Florence Kamış 100-250G Karbon Surf 420cm
    Favori Makine:
    Okuma Distance Surf Pro
    En İyi Avı:
    EŞKİNE 1600 gr
    merhaba musa kardeşim sanırım tatlı su avı için avlak agır basıyor. çerkeşli göletini tavsiye ederim. tatlı suya pek gitmem ama giden tum dostlarım memnun ordan ve çokda kimse bilmiyor sanırım orayı.ha bu onerim tabiiki yasak kalktıkdan sonrası için gecerli

6. Kasap53

Kasap53 Musa

eywalalh texaslı pek ınerde bu cerkeşli göleti ? yasak kankınca basar gıderiz reeling

7. texaslı

texaslı emre bekler

Favori Kamış:
    Pelican Florence Kamış 100-250G Karbon Surf 420cm
    Favori Makine:
    Okuma Distance Surf Pro
    En İyi Avı:
    EŞKİNE 1600 gr
    iznik den yaklaşık 15 dk lık bir uzaklıkda iznik adapazarı yolunda osmaneli bilecik sınırları içinde. bursadan 2 saat çekiyor oraya ulaşmak.linkinide atayım incele haritadan http://www.turkcebilgi.com/harita/osmaneli,_çerkeşli