Öncelikle herkese merhaba, Babamla birlikte hobi olarak balıkçılık yapmaya karar verdik. Bursa'da ikhamet ediyoruz ve balıkçılık konusunda pek bilgiye sahip değiliz. Merak sardık ve olta, yem, sepet, kepçe, kaşık, misina, küçük kanca gibi şeylerden aldık İlk siftahımızı yapıcaz kısmetse ama yardımlarınıza ihtiyacımız var. Uludağ gibi doğal bir güzelliğe sahipiz ve ben dağa gidip nehir dere gibi ortamları cok seviyorum gölden denizden ziyade. Uludağ'da balık avlayabileceğimiz yerler varmı bildiğiniz? Tavsiye edebilirmisiniz? Çok teşekkürler şimdiden konunun takipçisiyim. reeling
Merhaba Tuncer kardeşim aramıza hoşgeldin. Ancak, öncelikle aradığın bilgilerle ilgili arama yapar ve forumdaki bilgileri okursan daha iyi olur. Zaten birçok bilgi forumda var. Ulaşacağın bilgilerde merak ettiğin veya anlamadığın konular olursa, mümkünse aynı başlıktan, değilse, o zaman yeni konu açarak sorabilirsin. Ama önce, lütfen ulaşmak istediğin bilgi için bir arama yapıver. Arama yapmak için aşağıdaki linke tıklayabilirsin. http://www.balikavi.net/forum/search.php .
Hoşbuldum teşekkürler. Arama yaptım fakat dediğim gibi Uludağ'da akarsular ile ilgili bilgi bulamadım. Göller ve barajlar ile ilgili bilgi var sadece Balıkçılıkta yeniyiz fakat forum kullanımı konusunda tecrübeliyim teşekkürler tekrar. İyi forumlar
merhaba hoşgeldin kardeşim keşke hiç malzeme almadan önce yapsaydın araştırmanı sonra sorularını sıraya dizseydinde malzemenide ona göre alsaydın ne diyeyim hayrını görün inşallah bursa çevresinde tattlı su balık avı ile ilgilenen arkadaşlar sana daha çok yardımcı olacaklarına inanıyorum kendine iyi bak
kardeşim aramıza hoşgeldin. tercübe , zaman ... malzemeyı almişsın hayırlı olsun.... siteye üye olmakla iyi etmişsin. tavsıyem hedef balıgı seç ardından sor soruştur . bir de site icerisinde araştır. sonucunda cıkan malzeme ile taruza geç . biraz bir şans la birşeyler olur. rasgele