bursada balık avı

Konu, 'Kıyıdan Balık Avcılığı' kısmında balıkçıxy tarafından paylaşıldı.

1. balıkçıxy

balıkçıxy haluk ziya zorluoğlu

Favori Kamış:
    240 kaöış
    bursada nerde hangi balık tutulur bileniniz varsa şimdiden teşekkürlerreeling

2. ysnlker

ysnlker yasin

Haluk bey mrb. Forumlarda bursa ile ilgili bi arama yaparsanız faydalı bilgiler ve tutabileceğiniz yerleri görebilirsiniz. Bende kendi çapımda yardımcı olayım size biraz. 2 Haftadır mudanyadan sandal kiralıyoruz ve ilk hafta 2 mezgit 1 sardalye aldık :) Bu haftada 1 sardalye 4 istavrit(iri) aldık. Pazar günü yeğenim kumladan 45 e kadar iri istavrit almış. Balık geziyor ve biraz mudanyada iş biraz şansınıza kalmış. Yardımcı olabildiysem ne mutlu. saygılarımla...

3. TheRasputiN

TheRasputiN Doğu Murat

En İyi Avı:
    Hangi Birini Sayim ?
    Gemlikte Belirli noktalarda gece canlı tekeye iri iskine ve karagöz çalışmakta. ayrıca şamandıralı takımlarla istavrit alınmakta. Av raporu yayınlamıyorum ama dün gece 12 iskine 4 karagöz toplamda 8kg av yaptım. Karagözler Ayrıca kallaviydi.

Rastgele.

4. oktay_oltacı

oktay_oltacı oktay

Belirli Noktalar Derken Gemliğin Neresinden Bahsediyosunuz.
    Bahsettiğiniz Karagözler Tam Olarak Nerden çikiyor.
    Detayli Anlatirsaniz Gidecek Olan Arkadaslara Yardimci Olursunuz Tesekkurler.

5. TheRasputiN

TheRasputiN Doğu Murat

En İyi Avı:
    Hangi Birini Sayim ?
    Gemlikte Avlaklar sabit lakin ; Buradaki kamputçular, trollcüler takip ediyor bu forumu. O yüzden avlak isteyen arkadaşlar özelden ulaşırlarsa gerekli yardımı seve seve yaparım. Herhangi bir art niyet yok sadece önlem amaçlı yazmadım.

6. murat41

murat41

Favori Kamış:
    olta
    En İyi Avı:
    vatoz 46,7 kg
    slm özelinize mesaj attım yardımcı olursanız sevinirim teş.

7. balıkçıxy

balıkçıxy haluk ziya zorluoğlu

Favori Kamış:
    240 kaöış
    sağolun rastgele

8. oktay_oltacı

oktay_oltacı oktay

EVET HAKLISIN ARKADASIM OZELDEN MESAJ ATTIM YARDIMCI OLURSAN SEVİNİRİM.

9. waybe

waybe Yusuf

Favori Makine:
    Misina
    En İyi Avı:
    1,5 KG Mezgit
    bursa da kıyıdan nerden balık tutulabilir? gümüş,mezgit filan?

10. çapari

çapari

Favori Kamış:
    olta,çapari
    En İyi Avı:
    10 kilo istavrit(daha yeniyken ikinci defa balığa çıktığımda :) )
    kamputçular, trollcüler özel mesaj atamıyomu?:)

11. TheRasputiN

TheRasputiN Doğu Murat

En İyi Avı:
    Hangi Birini Sayim ?
    O zihniyetteki insanlar genelde üyeliksiz takılıyorlar ;) ayrıca senelerce uğraştığım insanlar. Neyin ne olduğunu biliyoruM. Mesaj yazanlarda kendilerini gösteren, bilinen insanlar. Biraz zorlarsanız anlarsınız kimin iyi kimin kötü niyetli olduğunu..

12. texaslı

texaslı emre bekler

Favori Kamış:
    Pelican Florence Kamış 100-250G Karbon Surf 420cm
    Favori Makine:
    Okuma Distance Surf Pro
    En İyi Avı:
    EŞKİNE 1600 gr
    mezgit ve istavrit için bursada yer aramaya gerek yok . kayıkla 120 150 metre açılıdıgın her kıyıda istavrit alman mümkün.lakin daha farklı balıklara yonelecegim diyorsan tabiiki her balıgın ayrı bir avlagı var ne kadar diğer bolgelere gore (canakkale ve ege) az da çıksa
    hedef balıgın istavritse eger en verimli yeri gemliktir. kumsaz ve kurşunluda da istavritin mezgitin bol oldugunu biliyorum.mudanya marina(yıldıztepeye cıkmadan) dan da 150 metre açılarak bolca istavrit alabilirsin. not çapariye guvenme yemini yanında gotur.midye tavuk gogsü biraz lukse kacacak ama boru kurduda olabilir .

ayrıca izmarit avını seviyorsan çok güzel ve verimli bir avlak tavsiyem olacak sana. kesinlikle sabah oglen akşam farketmiyor yemli veya çapariyle 1 -kaç saatte kovanı izmaritle doldurabileceginiz bir avlak tavsiyem var dikkatli okuyun .
    küçükkumladan kayıkla kyııdan gidiyoruz biz oraya.kumladan saat 2 yönüne dogru ilerleyin . buyukkumlayıda geçin. karacaali köyunun küçük limanına gelmeden yaklaşık 1 -kilometre kala kayalık bir bolge goreceksiiniz . 300 metre gerisinde denize sıfır villa tipi birkac yazlıgın bulundugu bir yer .küçük bir koyu andırıyor.kıyıya 60 metre kadar yaklaşıp oradan oltanızı salın emin olunki kilolarca izmarit yakalarsınız.yemli gitmeniz de fayda var .
    HERKEZE RASTGELE BU TARİFİMDEKİ AVLAK SADECE İZMARİT İÇİN GEÇERLİDİR