Bursa'da balık avı

Konu, 'Kıyıdan Balık Avcılığı' kısmında efecan600 tarafından paylaşıldı.

1. efecan600

efecan600 Ozan

Merhaba öncelikle.Ben daha bu konularda cok acemiyim.Birde Bursa'da öğrenciyim ve pek av bölgelerini bilmiyorum.Bursa'da Mudanya taraflarında nerelerde avlanabiliriz?ve de ne tür olta kullanmam lazım bana bilgi verebilirmisiniz?çok teşekkür ederimreeling

2. çapari

çapari

Favori Kamış:
    olta,çapari
    En İyi Avı:
    10 kilo istavrit(daha yeniyken ikinci defa balığa çıktığımda :) )
    Tirilye tarafını dene.Mudanyada pek bişi kalmadı.Yada Gemlik-Narlı tarafı.

3. efecan600

efecan600 Ozan

Teşekkür ederim.Peki Trilye'de önere bileceğiniz bir bölge varmıdır?Bu zamanda av olurmu?çünkü bugün gittim Mudanya'ya ordaki dayılarla konuştum sabahtan beri bekliyorlarmış bişey yok diyordu.Hani maksat benim için öğrenmek keşif yapmak daha oltamı bile yeni aldım ilk defa kullanıcam:)3 tane iğne bağladım 20 gr mlık kurşun var birde şamandıra alacağım bu şekilde birkaç mangallık deneyeceğim:)

4. bulut1383

bulut1383 ilyas

En İyi Avı:
    lüfer
    aslında bende bazen bursaya geliyorum ama bir türlü birşey alamadım gölyazıya gittim boş döndüm mudanya ya gittim boş döndüm bir baraj daha vardı adını tam hatırlayamıyorum ordanda boş döndüm belki 20 gün sonra gidebilirim banada göl weya denizden nerden iyi aw yapabilirim yer tawsiyesinde buluna bilirmisiniz

5. bulut1383

bulut1383 ilyas

En İyi Avı:
    lüfer
    osmangazi sırameşelerde oturuyor kayın babam

6. probzen

probzen Oğuz

En İyi Avı:
    37kg yayın
    trilyede iri kefal ve mırmır alırsın gece git fosforlu şamandırayla mendirek ucundan kurtla alırsın