reeling Değerli balıkavınet üyeleri merhaba.Bursa'da rapala ile levrek avı yapmak istiyorum.Fakat , levrek ustalarından değerli açıklamalar bekliyorum.Biraz özel sorular yöneltiyorum galiba.Bu değerli bilgileri , ÖZEL MESAJ ile gönderebilirsiniz.Mutlu , huzurlu , bereketli , başarılarla ve extra trofe balıklarla dolu , sağlıklı bir hayat dilerim.Herşey gönlünüzce olsun inşaallah.Hoşçakalın , şen kalın.Bursâ'dan kucak dolusu selâmlar...ERCAN 1977 BURSAreeling UNUTMAYALIM Kİ KISMET BİZİM İSE , BİZİ BULUR İNŞAALLAH.SEVELİM , SEVİLELİM...
Ercan kardeşim merhaba forumda ve forumlarda levrek raporlarına baktıysan.. büyük çoğunluğunda sahtelerini alelen yazmıyorlar. sebebleri şunlardır: 1.. benden başkası onu kullanmasın..levreklerini tutarlar 2. a sahte ise raporda b olur.. 3. gerisini siz getirin not: ben bir kaç gün önce yeteri kadar sahte önerisi yapmıştım özel den.. ben sıramı savdım
Kadir Bey merhaba.Sizleri daima takdir etmişimdir.Herkese HIZIR gibi yetişiyorsunuz maşaallah.Allah sizin gibi insanları başımızdan eksik etmesin inşaallah.Sizin söylediklerinize katılıyorum.4-Devlet sırrı gibi saklanıyor maşaallah.Neyse lafı fazla uzatmadan , bol trofe levreklerle dolu sağlıklı bir hayat dilerim.Arkadaş bugün telefon açtı.Levrek yakalayanlar olmuş.Detaylı bilgi alacak inşaallah.Özel mesaj atarım inşaallah.Fakat genele de mesaj atarım.Arkadaş bizler faydalı olalım da , herkesin düşüncesi kendine doğrudur.Bizler yine de saygılı olalım.Bizim gibi oltacılara da bu yakışır zaten.SABIR , SABIR , SABIR.ERCAN 1977 BURSA
levrek için kullanılan sahteler % 80 aynıdır...kadirin önerdikleriyle civarda balık varsa yakalama şansın ise %95 tir...%5 te balığın i....neliği
http://www.avmarketi.com/asp/product/13334/ Merhaba. Bu rapalayı çok öneriyorlar. Konunun birinde özellikle marmarada çok iyi levrek yakaladığını söylemişlerdi. Linkteki yorumları okursan fikir verebilir. Özellikle sabahları mavisini öneriyorlar. Geceleri de beyazını öneriyorlar.
Süleyman Bey merhaba.İlgi ve alakanız için çok çok teşekkür ederim.Anladığım kadarıyla sizler de benim gibi paylaşmayı sevenlerdensiniz.Sizin de kafanıza takılan birşeyler olursa , hiç çekinmeden özel mesaj gönderebilirsiniz.Elimden geldiğince yardımcı olmaya çalışırım.Mutlu , huzurlu , bereketli , başarılarla ve extra trofe balıklarla dolu , sağlıklı bir hayat dilerim.Herşey gönlünüzce olsun inşaallah.Hoşçakalın , şen kalın.Bursa'dan kucak dolusu selâmlar...ERCAN 1977 BURSA
Barış kardeş merhaba.İlgi ve alâkan için çok çok teşekkür ederim.Kısa , fakat PIRLANTA bilgi vermişsin.Maşaallah genç yaşta paylaşmayı , ilke edinmişsin.Kafana takılan birşeyler olursa , hiç çekinmeden özel mesaj gönderebilirsin.Elimden geldiğince yardımcı olmaya çalışırım inşaallah.Mutlu , huzurlu , bereketli , başarılarla ve extra trofe balıklarla dolu , sağlıklı bir hayat dilerim.Herşey gönlünce olsun inşaallah.Hoşçakal , şen kal...ERCAN 1977 BURSA