Bursa civarinda levrek avina gitmeyi dusunuyorum.nerelerde ,hangi sahte ile ve ne zaman gitmeliyim.yardimci olursaniz cok sevinirim.
Şaban abi Bursa'da at-çek biraz zor iş. ben aylardır uğraşıyorum ancak henüz alamadım bişey. Mudanya, gemsaz, narlı ve armutlu taraflarında alan var ancak nefret etsemde, doğal olarak kimse avlak bölgesini söylemiyor. Düzenli olarak at-çeke giden ve genellikle balık alıp dönen bir kişiyi biliyorum ama yer konusu sır gibi korunuyor. Gidecekleri zamanı kestirsem takip etmeyi avlağı öğrenmeyi dahi düşünüyorum Mudanya ve gemsazda takip aldım sinir edecek sayıda hemde ancak levreğin gül-cemalini henüz göremedim. İnşallah tutmak bizede nasip olur. Rastgele.....
bakıyorumda levreklerin babaları hep canakkale ve güney kesimlerde dolaşıyor.olmadı oralara bir cuma gidip,pazar dönecem. şans artık
merhaba arkadaşlar öncelikle herkeze rastgele ben bursaya yeni taşındım daha önce tatlı sularda avlandım artık denizde avlanmak istiyorum alet edavatımı düzdüm ama bursada ne bir balıksever arkadaşım var nede avlak biliyorum yardımlarınızı bekliyorum saygılar