Bursada nerede at cek yapilir

Konu, 'Kıyıdan Balık Avcılığı' kısmında Bursali67 tarafından paylaşıldı.

1. Bursali67

Bursali67 Dilek Yıldız

Favori Kamış:
    Yok
    Favori Makine:
    Yok
    En İyi Avı:
    Yok
    Bursa civarinda levrek avina gitmeyi dusunuyorum.nerelerde ,hangi sahte ile ve ne zaman gitmeliyim.yardimci olursaniz cok sevinirim.

2. emrahsekin

emrahsekin Emrah S.

Favori Kamış:
    Lineaeffe s-curve 4.20
    Favori Makine:
    Okuma Salina sa55, okuma Cedros 55
    En İyi Avı:
    En iyi av GERİ BIRAKILAN avdır.
    Şaban abi Bursa'da at-çek biraz zor iş. ben aylardır uğraşıyorum ancak henüz alamadım bişey. Mudanya, gemsaz, narlı ve armutlu taraflarında alan var ancak nefret etsemde, doğal olarak kimse avlak bölgesini söylemiyor. Düzenli olarak at-çeke giden ve genellikle balık alıp dönen bir kişiyi biliyorum ama yer konusu sır gibi korunuyor. :) Gidecekleri zamanı kestirsem takip etmeyi avlağı öğrenmeyi dahi düşünüyorum :D Mudanya ve gemsazda takip aldım sinir edecek sayıda hemde ancak levreğin gül-cemalini henüz göremedim. İnşallah tutmak bizede nasip olur. Rastgele.....

3. Bursali67

Bursali67 Dilek Yıldız

Favori Kamış:
    Yok
    Favori Makine:
    Yok
    En İyi Avı:
    Yok
    bakıyorumda levreklerin babaları hep canakkale ve güney kesimlerde dolaşıyor.olmadı oralara bir cuma gidip,pazar dönecem.
    şans artık

4. laborant1986

laborant1986 mesut

merhaba arkadaşlar öncelikle herkeze rastgele ben bursaya yeni taşındım daha önce tatlı sularda avlandım artık denizde avlanmak istiyorum alet edavatımı düzdüm ama bursada ne bir balıksever arkadaşım var nede avlak biliyorum yardımlarınızı bekliyorum saygılar