Değerli üyeler merhaba.Bursa'da olta makinası tamir , ayar ve bakımından anlayan , daha evvel memnun kaldığınız usta var mı?Makinayı bıraktığımızda , bize orjinaline yakın bir şekilde yapabilecek bir usta olsun istiyorum.Günümüzde malum , araba servislerindeki gibi içersindeki parça değişecek veya yağ eksik deniliyor.Bir bakıyorsunuz , değişen yok , ayar kaçmış vs. vs.O yüzden , eskilerin dediği gibi , işinin erbabı kişilere usta denilir.Kısacası , güvenebileceğimiz bir usta arıyorum.Makina'yı bıraktığımızda , saat gibi çalışırsa memnun olurum.Mutlu , huzurlu , bereketli , başarılarla ve extra trofe balıklarla dolu , sağlıklı bir hayat dilerim.Herşey gönlünüzce olsun inşaallah.Bursa'dan kucak dolusu selâmlar...ERCAN 1977 BURSA ALET İŞLER , EL ÖVÜNÜR.
Eski garajda ada balıkta ibrahim amca var. Elinden iş gelir onun dışında bilmiyorum ama ibrahim amca eminim yardımcı olacaktır.
Merhabalar Ercan kardeşim 1,5 -2 yıldır nerdeyse foruma girip devamlı bişeyler paylaşır gibi sorular sorup duruyorsun.Ben şunu kullanırım ,şundan şu şekilde yararlanırım ,şu malzeme şöyle iyi böyle iyi demeden konu açıp devamlı soruyorsun.Av raporun yok resmin yok devamlı herkezede yazının sonuda şunları ekliyorsun ... "Mutlu , huzurlu , bereketli , başarılarla ve extra trofe balıklarla dolu , sağlıklı bir hayat dilerim.Herşey gönlünüzce olsun inşaallah.Bursa'dan kucak dolusu selâmlar" Eyvallah kendi yorum ve raporlarını bekliyoruz idk idk idk idk BU FORUMLARA SADECE BİŞEYLER ALMAK İÇİN GELMEYİN LÜTFEN BİŞEYLERDE VERMEYE ÇALIŞIN... (Sadece Ercan kardeşim için değil)
ercan, macır pazarında avba balık var. orada ibrahim arkadaşım gayet iyi yapar bu işleri. birde CAN AKGÜN : Arkadaşımın yorumlarına bende katılıyorum, bilgili bir arkadaşımızsın, gayette meraklısın, ama! hiç av raporun yok neden.? senin gibi paylaşımcı bir arkadaşın raporu olmaması garip.