Bursa'da Sazan Balıgı Avı

Konu, 'Tatlı SU Balık Avcılığı' kısmında wahsizuka tarafından paylaşıldı.

Konu Durumu:
Daha fazla cevap için açık değil.
  1. wahsizuka

wahsizuka emre

En İyi Avı:
    Yayın KG bilmiyorum
    herkeze mrb ben aranıza yenı katılan bırısıyım 2 gundur bu konu hakkında yardım almak ıcın konu acıyorum ama ne hıkmetse konularım sılınıyor bı yanlısmı yapıyorum bılmıyorum fakat bana yardımcı olursanız cok sevınırım Bursada sazan balıgı ıcın en uygun gol yada golet ler nerelerı yardımcı olan arkadaslara sımdıden tesekkur ederım ıyı forumlar.

2. LapinCash

LapinCash

3. kassarulu

kassarulu İbrahim

Favori Kamış:
    Captain 1500 Camelon
    Favori Makine:
    Okuma
    En İyi Avı:
    Sazan 5 kg, kefal 3kg
    Herşeyden önce böyle bir zorunluluk mu var. Zorunlu bir olaysa direk üye olanlara bildirilsin.
    Birde 2. defadır birini daha böyle uyardığını görüyorum. Forumda gördüğün en genç insansın yazdığın mesaj ise karşındakini küçümsüyorsun.

4. LapinCash

LapinCash

Yanlış birşey söylediğimi düşünmüyorum.
    Sadece bir konu da yardım almak için siteye üye olup sonra istediğini alıp gidenlere pek yardım ettiklerini düşünmüyorum.
    Siz bir yolda giderken birisine adres sorarken Selamun Aleykum diyerek lafa girersenizmi yol tarif ederler , ya şurası nerde felan deselermi yol tarif edersiniz.Bir düşünün isterseniz :confused:

5. kassarulu

kassarulu İbrahim

Favori Kamış:
    Captain 1500 Camelon
    Favori Makine:
    Okuma
    En İyi Avı:
    Sazan 5 kg, kefal 3kg
    Sanal olarak tanışalım bölümünde kendini tanıtınca tamam oluyor o zaman ne varsa dökülelim mi.
    Kaldiki bu UYARIyı senin gibi burada mesaj yazanların en yaz yarısı yaşında birinin vermesi hoş olmuyor.
    Yol tarifi konusundada sormasını bildiğinde ağzını burnunu oynatmazsan her iki şekildede cevap alabilirsin.

6. eozsoyeri

eozsoyeri Erdem Özsoyeri

Burası bir paylaşım platformu ; sadece işi düşenlerin gelip cevabını alıp gittikleri bir bilgi veznesi değildir.Bu yüzden moderasyon ekibi tarafından foruma girer girmez,avlak-göl tarifi isteyen üyelerin konuları kaldırılmaktadır.

Bu gibi sabırsız üyeler yüzünden forumda çok fazla konu kirliliği yaşanmaktadır,daha önce defalarca paylaşılmış bilgiler tekrar tekrar yeni konular açılarak sorulmakta,arama butonu kullanılmadığı için aynı konudan çok fazla açılmaktadır.
    Belirli mesaj sayısına ulaşmayan üyelerin konu açmasını engelleyen bir yöntem bulana kadar açılan mükerrer konular silinecektir.

Emre bey ;size tavsiyem forumda açılmış konuları önce bir araştırıp okuyunuz,arama yaparak zaten daha önce paylaşılmış çok fazla göl bulacağınıza eminim,özel sayılabilecek bazı avlakların paylaşımı ise zaten sadece yeterli güveni sağlamış üyeler arasında özel mesaj yoluyla yapılmaktadır.Tanışalım bölümü de burada devreye giriyor...

Emre kardeşimizin niyeti sadece uyarıdır,ben bir küçümseme göremedim.

Herkese keyifli paylaşımlar.

Konu Durumu:
Daha fazla cevap için açık değil.