Sayın arkadaşlar, tecrübeli abiler. Sitede yeniyim, balık tutmakta da çok iyi olduğumu söyleyemem bursa'da av ile ilgili birkaç sorum olacak... Bursa'da görükle'de oturuyoruz balık tutmaya niyetlendik. İzmirden arkadaşa silünes getirttirdim tuzlanmış sert paket halinde. 2 adet kamışım var biri büyük biri ufak boyda. Çapari ve 3lü dip oltası için malzemelerim, ufak bir de şamandıram var ve takım yapabiliyorum çok harika olmasalarda iş görüyorlar. Fakat bursa'da balık avı hakkında bi bilgim yok. bikaç sordum soruşturdum mudanya tarafına git dediler. Fakat mudanya'da İDO iskelesinden başka bir yer bilmiyorum. Aracımız da yok otobüsle gitmeyi planlıyoruz 2U gidiyor üniversiteden. Elimdeki malzemelerle mudanyanın yürüme mesafesinde ve ya 2U'nun hattı üzerinde nerelerde avlanabilirim? ne tür takımlar hazırlayayım, ne tür balık yakalayabilirim? yardımcı olursanız sevinirim. Teşekkürler şimdiden
İdo iskelesinin ordaki kayalıklardan dışarıya doğru capari atabilirsin.Gece kalırsanız boru kurduyla dip takımla mırmır alabilirsin.Hemen iskelenin arkasında balık malzemeleri satan yerde var.Kuru Sülünesin pek iş yapacağını sanmıyorum. Aracın olsaydı tirilye altıntaş tarafı daha bereketli.1 adet zargana takımı bulundurmanda fayda var.Ayrıca bol kursun ve takım götür.Takılabiliyor.Rasgelsin...
nerede bu hanci kafe tam olarak? ve mezgit avi icin capari mi kullanacagim? gece kalamam fakat aksam 5 ten gun batana kadar kalmayi dusunuyorum. dip takimina silunes taksam olmaz mi? dikilide kullaniyordum bu tuzlu silunezi ve is goruyordu, burada gormez mi? var bi 10 15 tane 25lik kursunum fakat zargana hic tutmadim daha once sanirim ipekle tutuluyormus?
Kardeşim sen özelden yaz bana biz arada gidiyoruz müsait araç müsait olduğunda senide alırız sıkıntı yok
Kuru sülünes pek iş yapmaz.Zargana içinde gümüş yada midye kenarı takarsan iyi olur.İpekle pek randıman alamazsın