bursada okuyorum balık tutmak istiyorum bursada tekne kiralayıp balık tutacağız 4-5 arkadaş nerelerde yapabiliriz bunu bu pazar gitmeyi düşünüyoruz birde söylediğiniz yer için olta önerebilirmisiniz henüz hiçbir donanım yok yarın sipariş edeceğim ona göre
Geçen hafta Kurşunluya gittik tık yoktu, bir kaç parmak kadar hanus vardı o kadar onlarıda geri saldık denize zaten. Narlı sanırım bu mevsimde iyi balık yapar burayı tavsiye edebilirim, gemlik gemsazda tavsiye edebileceğim yer olur. Biz bu hafta Karacabey boğaz'a gitmeyi düşünüyoruz, ama sizin için orayı tavsiye edemem, biz sadece bir deneme yapacağız orada. Olta içinde eski garajdaki soydaş pazarını tavsiye edebilirim.
Narlıda var, meydandaki çay bahçesine sorsan yardımcı olurlar, gemsaz için gemlikten kiralayabilirsiniz ama tam olarak nerden nasıl kiralarsınız onu bilemiyorum.
Arkadaşlar güncel bilgi vereyim baya aramıştım bulamamıştım mudanyada uzun bi balık yakalıyorlar 1 karış boyunda bol fosfor varmış o balıkta lezzetliymiş ismini bilmiyorum ama tekne ile açılamıyorsunuz kaldırılmış ordan 10 dk kadar ilerisinde yıldıztepe diye bir yer var marina falan dediler öyle bulduk orda tekne ve kayıklar var motorlu kayık kiraladık gayet rahattı saati 10tl biz istavrit yakaladık ilk kez yakalamış olduk1bucuk saatte yarım kg falan tuttuk 3 kişi fena sayılmazdı büyük balıklar tutanlarda vardı ama cinslerini göremedim kayıktan kayık sahibinin söylediğine göre pazarları pek balık olmuyormuş biz pazar gittik çok kalabalık oluyor falan dedi hafta içi istavrit için gayet uygun bir yer teknelerde çok pahalı değil 15 ten falan başlıyor saatlik fiyatları tek giderseniz kayık daha uygun tabi ama teknelere 6-8 kişi rahat alıyor
Bu mevsimde en iyi balik narli'da olur. Biraz acemisiniz sanirim, sizin icin cok verimli bir izmarit avi gerceklestirebilirsiniz. Yalcin abi var mudanyadaki fiyatlardan cok daha uygun fiyatlara kayik kiralayabilirsiniz, istersen ozelden telefonunu veririm. kullanacagin takim ve yemler hakkinda da istersen bilgi veririm guzel kardesim. haydi rastgele...
hakkı bey merhaba, bende tam bir acemiyim ve narlıda balık tutmak istiyorum. dediğiniz gibi izmarit olabilir yada bana kolay gelecek başka bir balık.kullanabileceğimiz takım yem vs bahsettiğiniz bilgileri verirseniz yararlanmak isterim. teşekkürler şimdiden
..... merhabalar bursada oturuyorsanız izmarit için neden narlıya gidiyorsunuz ki mudanya aranavtköyden kayık kiralayın yıldıztepeye doğru gidin liman kayalıklarınn bittiği yerde bekçi kulubesi var oralarda yoklayın olmassa az daha ilerleyin kıyı şeridinde at çek yaparsınız izmaritten bol birşey yok yem olarak kardes kullanın veya önceden hazırlanmış midye