merhaba arkadaşlar aranıza ve bursaya yeni geldim,uzun süre hakkari de görev yaptıktan sonra şimdi bursada öğretmenlik yapıyorum...ne yalan söyleyim öğretmen arkadaşlarım hiç balık işinden anlamıyorlar bende tek başıma iki haftada bir gemliğin fıstıklı arasına tekneyle veya kıyıdan olmak şartıyla balığa giderim ...ama zamanla bursada kafa dengi memur veya değil balıksever dostlar bulacağıma inanıyorum...saygılar.
Hosgeldiniz aramizda bursadan cok degerli arkadaslarimiz var, raporlarinida gorebilirsiniz forumda... kim bilir tanisir ve birlikte avada cikabilirsiniz.
Hoşgeldin Mehmet Keyifli paylaşımlar tatlısu avı ile ilgilenirmisin bilmem biz arkadalarla tatlı suya gideriz.
hoşgeldiniz Öncelikle hoşgeldiniz demek isterim. Bende İnegölde oturuyorum ve balığa henüz gidemedim Bursada. Daha önce Fethiyedeydim neredeyse hergün baıktaydım Ancak buraya gelince gitmek nasip olmadı umarım bir organizasyon olurda beraber gideriz Rastgele...
merhaba mehmet.bende küçük kumlaya yerleştim.henüz malzeme temini ve forumdan işin inceliklerini öğrenme aşamasındayım.kısmetse yaparız bişeyler ilerde inşallah.
aramis,enginem,pulserkan,wolfalone,mehmetc,unique eyvallah kardeşler bende memnun oldum,iğnemiz keskin olsun...
Mehmet bey kardeşim size kardeşim diyorumbana darılmayın ,balıkcılınızın denizmi,gölmü olduğunu belirtmemişiniz ama.tatlı su balıkcılığı hakkında sana yardımcı ola bilirim.tekrar hoş geldin sevgi,saygılar
mersinli hoşgeldin bende bursa gurubuna yeni katılanlardanım istanbuldan geldim yaklaşık 1 yıldır bursa beşevlerde yaşıyorum balık merakımı mudanya ve dolaylarında gidermeyi pılanlıyorum rast gele görüşmek üzere