Merhaba Balık sevdalıları.Ben Bursa'dan Hasan. Bursa'nın merkezindeyim ama muhtelif olarak Türkiye'nin heryerine balık avı için gidebilirim(gitmişliğimde var).Aranızda olmaktan mutluyum yaşadığım deneyimleri sizin ile paylaşmak benim için ayrı bir zevk olacak.33 yaşındayım ve 7 yaşımdan beri balık avına giderim.Çocukluğumda imkanlar olmadığı için bir kanca (nasıl olduğu çok önemli de değildi ozamanlar çünkü alım imkanlarımız yoktu) bir kaç metre misine ve en önemlisi fındık ağacının dalı (genelde en pürüzsüz,uzun ve hafif olur) yazları köyümün sulama göletine ya kızıl kanat şansa denk gelirsede sazan avı ile başladım ama şimdi benim en vaz geçilmez hobim oldu. Allah herkese böyle bir hobi nasip etsin. Çok uzun zamandır muhtelif farklı organizasyonları (internet aleminden ) takip ediyorum ve Balikavi.net'in KURULMASINDA ÖNCÜLÜK EDENLER BAŞTA OLMAK ÜZERE SİZLERİ GERÇEKTEN TEBRİK EDİYORUM. Çünkü herkes sizler kadar duyarlı değil kurallardan bi haber. Bunlarada şahit oldukça çok üzülüyorum. Gözüm ile gördüklerimi bilinçlendirmek için çaba sarfetsemde ulaşamadığımız cahil ve bilinçsiz okadar çok insan var ve kendilerine BALIKÇI DEMEKTE hiçbir sakınca görmüyorlar. Bu yüzden sizinle birlikte olmak benim için gurur vesilesi. Bu bölgede gerçekleşecek organizasyonların içinde verilecek her türlü görevede hazır olduğumu belirtmek isterim.Bursa'dan sevgiler saygılar. Bu arada ben daha çok denizde balık avına gidiyorum.Tatlı suya nadiren çıkıyorum... ARANIZA HOŞ BULDUM...
Hasan güzel giriş olmuş Hoşgeldin , sefalar getirdin, keyifli paylaşımlar. Allah gönlündeki avları nasip etsin.
Hasan Bey aramıza hoş geldiniz.Bursadan sizin gibi tecrübeli arkadaşlarımı görmek beni mutlu etti.Keyifli paylaşımlar dilerim.
hoş bulduk gerçekten aranızda olmak güzel.yeniden hoşbuldum Halil bey size mesaj attım ama gelip gelmediğinden emin değilim. geldi ise buradan ulaşıp ulaşmadığını söylerseniz sevinirim. Saygılarımla
hasan bey aramıza hoşgeldiniz bursayı iyi bilirim 83-87 üniversite yıllarım orada geçti. çok güzel bir şehir bu arada şampiyonluğunuzu tebrik ederim her ne kadar beşiktaşlı olsak ta sağlam hocanın başarısını gönülden kutlarız inşaallah şampiyonlar liginde de ülkemizin yüzünü gülderecek sonuçlara imza atar
hasan bey hoş geldin... emin ol türkiyenin en duyarlı avcılık sitesindesin... bende bursadayım.. umarım bi şekilde birlikte güzel paylaşımlar yaparız... canı gönülden tekrar hoş geldin...
tüm dostlarım tekrardan hoşbulduk. bursa'da bulunan arkadaşlar inşallah organizasyonlar dışında da birlikte balığa çıkarız. HERKESE RASTGELE...