Balık avına merakım çok küçük yaşlarda başladı. Zaman zaman balık avına giderim ve genelde ya elim boş dönerim yada yakalamaya bile değmeyecek az ve ufak balıklarla geçerim. Burayıda takip ediyorum ama takip etmekle de olmadı. Balık takın dediniz taktık, ciğer dediniz mısır dediniz taktık, değişik olta tekniklerini denedik. Solucan takıyoruz ufak balıklar 1-2 sn de bitiriyor. Dip oltası takıyoruz dibe takılıyor. Bir günde 10 olta koparılır mı? Ben buraya bilgilerini ve emeğini vermiş avcı arkadaşlara teşekkür ediyorum ve sizleri takip ediyorum. Bursa'da balık avı merakı olan arkadaşlarla tanışmak ve bilgi alışverişinde bulunmaktır niyetim. Benim için sadece bilgi alışı olacak gibi, zira benim bildiklerimi anlatırsam sizin için pek hayırlı olmayacaktır Saygılar.
Erkan bey aramıza h.g. niz. Bi bursalı ( Adamın birine sormuşlar nerelisin daha evlenmedim demiş bende aslen ist. ama evlendikten sonra artık bursa diyoruz ) olarak bende çok fazla bi şey bilmesemde elimden geldiği kadar size yardımcı olmaya çalışırım. Hatta hafta sonu kaçamak yapmaya niyetim var buyrun isterseniz.