bende balık tutmak istiyorum gerçi yaşımız geçti ama olsun .bursada tekne ile balık tutma ve sırtı konusunda deneyimleri olan arkadaşlar ile görüşmek iseirm .
Hoşgeldiniz. Sizin yaşınız geçmişse biz ölelim Önemli olan insanın nüfus cüzdanındaki değil, yüreğinde hissettiği yaşıdır aslolan
merhaba tolga bey aramıza hoş geldiniz görüşmek üzere bizim bir organizasyonumuz var takip edin bize katılabilirsiniz
Tolga Bey. Balıkçılığın yaşı olmaz 1974 doğumluyum 2 senedir balıkçılık yapıyorum.Şimdi geçmiş günlerime yanıyorum neden bu müthiş zevkle daha önce tanışmadım diye.Aramızda 7 den 77 ye dostlarımız mevcut.Nefes almanın yaşı olur mu? Çocuğumuda her avıma götürüyorum ki delikanlılık çağında yanlış uğraşlar edineceğine boş vaktini güzel bir hobiye harcasın. Bu arada 26-27 Nisanda organizasyonumuz var.Reel de tanışma ve tecrübe kazanma fırsatını kaçırmayın. http://www.balikavi.net/forum/showthread.php?t=18795&page=33 buradan takip edebilirsiniz.
Aramıza hoşgeldiniz keyifli paylaşımlar.Valla böyle bir keyfi tatmak için geçikmişsiniz yoksa her yaşta güzeldir balık tutmak
Aramıza hoş geldiniz Tolga bey, keyifli paylaşımlar dilerim. Öyle bahsettiğiniz gibi de sizden geçmiş birşey yok. Sizden cok büyük abilerimiz burda, eminim onların tecrübelerinden faydalanarak sizde gerçek bir balık avcısı olursunuz. Yeterki bu ava olan sevginiz bitmesin
Aramıza hoş geldiniz keyifli paylaşımlar 26-27 nisan organizasyonu ve öncesinde yapılan toplantıda tanışma fırsatı bulabilirsiniz. Organizasyonlar kısmından takip edebilirsin...