Selamün aleyküm Tüm balıkcı dostlarımıza selamlar Muharrem vardar 1975 Bursa dohumluyum. Balık avını uzun yıllardan buyana. Hem tatlı,hem tuzlu su Balıkçılıgı yapıyorum. Bes altı aydır acayip bir sekilde atçek avına merak salldım. Henüz herhangi bir dişliyle tanışamasamda siz deherli üstatlardan alacahım Bilgilerle yakın zamanda bir dişliyle kavuşma dilehiyle. RASTGELE
Muharrem Bey Üyeliğiniz Hayırlı Olsun Muharrem Bey merhaba.Tekrar üyeliğiniz hayırlı olsun inşaallah.At-çek avınızda da , bereketli avlar dilerim.Bursa'dan kucak dolusu selâmlar.Kafanıza takılan birşeyler olursa , özel mesaj atabilirsiniz.Tekrar görüşünceye kadar , şen kalın...ERCAN 1977 BURSA
önçelikle hoşgeldiniz,bende uzun zmandır özelikle tuzlu su ya zaman zaman ava gidiyorum tam bri hastalık tutku tabii,bende yeni atçek avına merak sardım takımları bol bol rapalalarımı aldım fakat hiç tecrübem olmadığından dolayı mera ve yer konusunda dah asiftah atamadım umarım en yakın zaman da denemlerimi yapar ve bu tarz avında zevkine erişiz..bir gün tanışmak dileğiyle .çok selamlar bereketli avlarınız olsun
Spin işini bence çok iyi araştırın, Yemli avından daha fazla vakıt alan ve detaylı bir avcılık... Zaman ve Nakit kısmına çok ihtiyacı var...
Bursa ve Spin Aslında çok güzel meralar var gemlik olsun mudanya olsun trilye olsun at çek avlarında yüzleri güldürür ancak peş peşe takip etmek gerekiyor fazla ara verilen avlarda levrek yokmuş hissi uyandırır sizde çok av güzel levrekler demek Hoş Geldiniz Rastgelsin