Sevgili büyüklerim, arkadaşlarım ve kardeşlerim öncelikle hepinize selamlar Adım Hakan 1979 yılında Bursa da doğdum ve halen bursada ikamet ediyorum çok uzun bir zamandır siteyi takip ediyor ve konuları okuyorum (hemde bayıla bayıla) Çok ağır derecede balık avı hastasıyım yaklaşık olarak 6-7 yaşımdan beri balık avına gidiyorum, daha çok tatlı su avını tercih ediyorum ama denizden de güzel balıklar aldım.(MIRMIR, EŞKİNA, KIRLANGIÇ, LEVREK vs.) Bundan sonra nasipse bende bu güzel siteye güzel konularla vakit buldukça katılmaya çalışacağım. Sevgi ve Saygılarımla Hakan BAHAR
Hoşgeldin; Dilerim umdukların ve beklentilerinle buluşursun, iğnen balıksız, kalmasın dileğiyle...herdaim...RASTGELE...
Aramıza hoş geldiniz.Siteyi takip ediyorsanız 2.Bursa Organizasyonunu da görmüş olmalıydınız.İnşallah 3.sünde sizi de aramızda görmek isteriz.
Hoş bulduk hepinize çok teşekkür ederim umarım sizinkiler kadar güzel olmasada hoşunuza giden paylaşımlarda bulunurum. İlginiz için ayrıca teşekkür ederim.
Hoşbulduk. Organizasyondan haberim oldu fakat yoğun iş tempom son dönemlerde balık avına müsade etmiyor 3. organizasyona katılmayı çok isterim umarım katılırım.