Bursa'da bir inşşat firmasında çalışıyorum. Çocukluğunu balık tutarak yaşayan ve sınav ders iş deerken yeterince vakit ayıramayan birisi olarak eski hobi ve alışkanlıklarıma geri dönmek isterken bu siteyle tanıştım. Forumlara biraz göz gezdirince tam istediğim yere geldiğimi farkettim. Burdan tüm balıkçı arkadaşlara tekrar selamlar Öncelikli olarak olta,yem ve diğer araç gereçler için bir kaç yer dolaştım. Balık tutabileceğim yerlerle ilgili av sezonu ve yasaklı yerlere göz attım. İşim gereği hafta içi ve cumartesi günleri akşam saatlerinde ve pazar günleri bu işe vakit ayırabilirim. Nerde balık tutabilirim? Nasıl bir olta ve diğer malzemelerden almalıyım? Amatör olta balıkçılığı belgesi almak için neler yapmam gerekiyor? Ve sonrasında tabiki site içindeki organizasyonlara katılmak istiyorum. Yardım ve destekleriniz için şimdiden teşekkürler
aramıza hoşgeldin keyifli paylaşımlar üstatlardan yeeterli bilgiyi alacaksındır 26-27 nisandada bursada organizasyon var takip et istersen
Merhaba aramıza hoşgeldiniz. Sitedeki malzeme konularına ve av raporlarına göz gezdirirseniz, hem neler kullanabileceğinizi, hem de nerelerde avlanabileceğinizi öğrenebilirsiniz. Yine de sormak istediklerinizi sorduğunuzda, arkadaşlarımız size yardımcı olacaklardır. Şu anda Bursa için bir organizasyon hazırlığı var. "Deniz organizasyonları" başlığı altından takip edebilirsiniz. Aşağıdaki linke tıklayarak, konu hakkında bilgi edinebilir, organizasyon listesine adınızı yazdırabilirsiniz. Keyifli paylaşımlar dilerim, rast gelsin. http://www.balikavi.net/forum/showthread.php?t=18795
hoş geldin ihsan aramıza hoş geldin eğer bu notu okursan bu akşam kültürparkta orman çay bahçesinde toplanıcaz ilgi duyarsan gel tanışmış oluruz
İhsan aramıza hoş geldin.Nisanın 26-27 sinde Fıstıklıda 2.Geleneksel Bursa Organizasyonumuz var.Katılırsan memnun oluruz.Bu org.la ilgili konunun altına mesajını yazarsan seni de listeye ekleriz.Orada benim cep numaramı görürsün.Malzemeler konusunda veya istediğin her konuda sana yardımcı olurum.
Merhaba; Fıstıklının neresinden kıyıdanmı,motorla denizdenmi düşünüyorsunuz organizasyonu? Fıstıklıda geçmişte pansiyonda çok kaldık en son Gölcük depremi olduğunda oradaydık.Mendireği falan bilirim, 2 günmü düşünüyorsunuz? şartlar uyarsa gelmeyi isterim.Selamlar,sevgiler.
Beyhan Bey; Mesajı geç gördüğüm için akşamki davetine iştirak edemedim. İlgin için teşekkürler. İnşallah bundan sonraki toplantılara...
teşekkürler Tüm arkadaşlara teşşekkürler Umarım bu işe vakit ayırabilir, katılımcı ve paylaşımcı olurum. İnşallah bundan sonra aranızdayım...