Selamun Aleyküm arkadaşlar. Ben Bursa'dan Kamuran, İnternet Yazılımcılığı, Web tasarım üzerine çalışıyorum. Yaklaşık 1 senedir amatör olarak balık avlıyorum, düzenli olarak her hafta sonu Bursa bölgelerine balık avına gidiyorum, siteyi uzun süredir takip ediyordum fakat üye olmak şimdi nasip oldu, inşallah paylaşımlarımızla eksik bilgilerimizi tamamlayıp tamamen hobi olarak yaptığım balıkçılık konusunda bende tecrübe sahibi olurum. Haydii rasttgeleee ...
Kamuran aramıza hoş geldin.Keyifli paylaşımlar dilerim.2.Bursa Organizasyonunu incelersen , katılmanı beklerim.
Merhabalar bende Bursadan yeni bir üyeyim sizinle tanışalı henüz birkaç hafta oldu, kendimi bildim bileli olta balıkçılığı hastasıyım desem abartmış olmam heralde ( babadan kalma bi hastalık ). Gerçekten balık avı konusunda tek geçeceğim bir site. eğer vardiya durumum müsait olursa bende 2. Bursa Organizasyona katılmayı çok isterim.
Vardiya durumunuz belli olur olmaz muhakkak listeye isminizi yazdırın.En az 3-5 gün önce olması gerekiyor ki hazırlıkları ona göre yapacağız.Görüşmek dileği ile. Listeye isminizi ekliyorum.Konu başlığı altında ayrıntılı açıklamarı okuyunuz.Görüşmek üzere.