öncelikle herkese iyi günler diliyorum.Amatör bir balıkçının ilk yaptıgı şeylerden biri olan araştırma kısımında forumunuzla tanıştım ve kaliteli paylaşımlarınız ve arkadaş canlısı olmanızı görunce forma üye oldum.Forumun kurucularına ve üyelerine elinize sağlık demeden geçemedim kaliteli güzel bir platform oluşturmussunuz.elinize saglık. Kendimi tanıtma kısmına geçersek ben Mert D.,Bursa inegöl de Eczacıyım.Eskişehirliyim iş icabı 6 senedir bursa da oturuyorum.forumda varsa Eskişehirli topraklarım hepinize ayrıca selamlar.Yaklaşık 6-7 ay önce başladım bu sevdaya,kayım pederimin balıga davet etmesi ile iyi ki etmiş,gerçekten insanı rahatlatan ayrıcada heycanlandıran bu sporla ugrasmak insana huzur veriyor. Sanırım ilk 4 ayımın genelde malzemelerimi arayıp bulup tamamlamakla gecti,malum inegölde çok alternetif balık magazası olmadıgı icin internetten arastır bul al kısmı.Genelde fırsat buldukca haftasonları gidiyorum balıga fakat avlak alını çok fazla bilmiyorum,ilçe yakınında ki göllerde sansımı denedım genelde ama fırsat buldukca tavsı ettıgınız yerlerede direksiyon sallıyıcagım insh.Uzun lafın kısası formdaki herkese MERHABALAR.(eczanemde oldugun icin malzemelerının fotograflarını koyamadım aksam yükleyip sizlerede danısmak istedigim seyler var izninizle)(yazım hatam varsa affola nöbetten cıktım bıraz uykusuzum)
Hoşgeldiniz , sefalar getirdiniz... Mert Kardeş merhaba.Keyifli paylaşımlar dilerim.Kafanıza takılan birşeyler olursa her zaman yardımcı olurum.Çekinmeden özel mesaj gönderebilirsiniz.Herşey gönlünüzce olsun.Trofe balıklarınız daim olsun inşaallah.Bursa'dan kucak dolusu selamlar...ERCAN 1977 BURSA