Bursadan Yeni üyeden İlk Rapor

Konu, 'Kıyıdan Balık Avcılığı' kısmında omereren tarafından paylaşıldı.

1. omereren

omereren ömer

Favori Makine:
    okuma avenger av 55b
    En İyi Avı:
    Minekop 2,2 Kg - Kefal 1,5 Kg
    19.10.2012 cuma akşamı Kurşunlu limanına kısmetimizi aramaya gitmeye karar verdik. Giderken canlı boru kurdu temin ettik oradan da canlı teke çıkardık.
    Hava rüzgarlı olmasından el oltası atmaya müsait görünmüyordu.
    Diğer arkadaşlar klasik 3 iğneli dip oltası atmıştı bende şamandıralı denemeye karar verdim. Şamandıra bir iki oynamadan sonra batınca oltaya sarıldık ama gelen 15 cm civarı iskorpitti ve suya iade ettik. Saat 22.00 gibi rüzgar dinip hava yatınca en iyi bildiğim klasik el oltama sarıldım hemen.
    Bu arada dip oltalarında tek vuruş olmadı.
    Bölgenin kayalık olması nedeniyle 3-4 iğne kopmasına rağmen azimle devam ettim. Yarım saat sonra gelen vuruş ve oltanın gitmesiyle elimdeki misinanın sürtünmesinden oluşan sıcaklık umarım azmin zaferi olacaktı.
    Birkaç dakikalık mücadele sonunda balığı kenara getirdim ve kepçeyi tutan arkadaşın acemi olmasıyla balığa kayalıklardan yanlamasına başını yukarı kaldırmadan çekmek zorunda kaldım. Tak diye misinayı koparması ve şans eseri balığın kepçeye düşmesi ile uzun bir oh çektik.
    Gelen 28 cm lik bir karagöz dü. Bir saat daha beklememize rağmen başka vuruş olayınca dönüş yoluna çıktık.

Yem : Boru kurdu
    Olta : 0,20 mm el oltası tek iğne ve küçük bir kıstırma

Herkese rast gelsin avlarınız daim olsun...

2. ckaratep

ckaratep Caner

Favori Kamış:
    Remixon 240 Spin
    Favori Makine:
    Sweepfire E3000
    En İyi Avı:
    Spin öğreniyorum..!
    tebrikler. yeni üye ve ilk rapor. heyecanlı olmuştur yazmak :D
    avlarınız daim olsun

3. Sonay Önder

Sonay Önder Sonay Önder Çeribaşı

En İyi Avı:
    5 Kilo Sazan
    tebrikler.

4. udas

udas utku

Favori Kamış:
    shimano alivio
    Favori Makine:
    shimano nexave 6000FB
    En İyi Avı:
    pisi 40cm minekop 45cm
    bu ne hız ömer kardeşim tebrikler şimdiden. sanırım o taraflardan senden bol bol av raporları alacağız. kısmetse kasım ayında balık amaçlı olmak üzere 2 günlüğüne haftasonu için bursaya geleceğim. birazda oralardan olta atalım bakalım.

5. dss_fun

dss_fun Taner

Tebrikler kardeşim, güzel bir karagöz

6. ercan1977

ercan1977 Ercan

Favori Kamış:
    DAM ON-LINEAR tele spin 30
    Favori Makine:
    SHIMANO jhx 4000F
    En İyi Avı:
    Palamut 2 kg
    Ömer kardeş maşaallah azminizin zaferini 28cm.'lik karagöz ile sonuçlandırmışsınız.Sizlerden bir ricam olacak.Kullanmış olduğunuz misinanızın marka ve kalınlığını , kullanmış olduğunuz iğnenizin marka , referans no ve iğne no'sunu yollarsanız çok çok memnun olurum.Ben paylaşmayı çok severim.Kafanıza takılan olta balıkçılığı ile alakalı herhangi birşeyi özel'den mesaj atarak sorabilirsiniz.Mutlu , huzurlu , bereketli , başarılarla ve trofe balıklarla dolu , sağlıklı uzun ömürler dilerim.Bu arada üyeliğiniz de hayırlı olsun inşaallah.Paylaşılan bilgiler , dalında olmuş meyva gibi tatlı ve faydalıdır.Şimdi den Kurban Bayramınızı en içten dileklerimle kutlarım.Bursa'dan Bursa'lı Karagöz avcısı Ömer Bey'e kucaklar dolusu selamlar...Herşey gönlünüzce olsun...ERCAN 1977 BURSA

7. hicabi

hicabi Hicabi

Tebrikler Ömer... acemi şansı :D bundan sonra balıklar senden korksun... kısmetin bol olsun