bursalı agbilerim arkadaşlarım sizlere sezleniyorum toplanalım artık kopalım biyerler

Konu, 'Tanışalım' kısmında celal tarafından paylaşıldı.

1. celal

celal celal dere

Favori Kamış:
    olta nın hertürlüsü
    En İyi Avı:
    çıpura almıştım zamanında 400 gr
    zamanı gelmedimi daha neyi bekliyozki havaların ısınmasınımı bursada yada çanakkaleye yada daha farklı biryerlere şöyle cümbür cemaat gitsek fenamı olur tutarız bir minübüs yada otobüs mutlaka vardır birimizin tanıdıgı yanyana dizelim oltalarımızı yakalım mangalımızı çekelim kolamızı:D bizi gören balıklar dayanamaz valla artık yarışyaparlar hangimiz daha çabuk yakalancaz diyee:D umarım güzel bir organizasyon yaparız :)

2. activist

activist ömer ekemen

Favori Kamış:
    gezer kurşunlu dip oltası
    En İyi Avı:
    LEVREK-KIRLANGIÇ-MIRMIR
    Celal aramıza hoşgeldin herşeyden önce,
    Senin arzularını anlıyabiliyorum oltasına aşık biri olarak ama bazı organizasyonlar
    yapmak özellikle Bursa da zor.Bunu zaman içerisinde katılacağın küçük çaplı
    aktivitelerde sende anlıyacaksın.Genelde herkesin cumartesi günü dahil çalışıyor olmaları,kış günlerinde olmamız, bazılarının evden izin alma:D :D durum
    larının imkansız olması,kimisinin eşinin aniden :confused: rahatsızlanması gibi
    birçok sebepten ötürü bu tür organizasyonlar çok ama çok zor.
    Bir de herkesin iyi kötü kendi alıştığı veya ailecek görüştükleri av partnerlerinin olması sebebiyle kendi içlerinde bu tür organizas
    yonları halletme yoluna giderler.Eğer forumu biraz inceleme imkanın olsaydı senin gibi isteklerde bulunan arkadaşların geçmişte sarfettikleri çabaları görüp
    karşılığında hüsrana uğradıklarını anlardın.
    Celal ben her hafta sonu kendi kayığımla güzelyalıdan sabah en geç saat 07.00 gibi denize açılır mevsimin şartlarına uyarak yemli,çapari veya uzun olta gibi avımı yapar geri dönerim.Bu gün bizim
    ailenin tiyatro gecesi olduğu için cumartesi sabah mı yoksa pazar sabahmı çıkabileceğim daha belli değil.Ama benimle gelmek istersen 05327302278
    numaralı telefondan beni öğleden sonra ara sana net olarak cevap verebileyim.
    Kısaca anlatmaya çalıştım eminim biraz bazı şeyler seninde kafanda şekillenmiştir.Benim yapabileceğim bundan ibaret herkese sevgi ve saygılar

3. gülbaharlar

gülbaharlar gulbaharlar

Favori Kamış:
    el oltası, kamış
    En İyi Avı:
    13 kilo aynalı sazan
    öncelikle aramıza hoş geldiniz arkadaşım ha şimdi kopalım bakalım

4. Atos

Atos Bülent ERDİK

Favori Kamış:
    OLTA + ZIPKIN
    En İyi Avı:
    47 kg önce ben tuttum sandım ama galiba o beni tutmuş hala evliyim :=)
    Evet ömer abim güzel yazmış ve söylemiş. Ana sayfada bulunan Bursa org. da gözden geçirebilirisin. Yaşamak lazım. Tabi kayıpları göz önünde tutmassak ... :D

5. scaliskan

scaliskan Şükrü Çalışkan

Merhabalar.Bende bugün yeni üye oldum eğer Bursada yaşayan amatör balıkçılar olarak böyle bir organizasyon yapmayı düşünürseniz seve seve katılmak isterim.Saygılarımla.Tanışabilmek dileğiyle

6. celal

celal celal dere

Favori Kamış:
    olta nın hertürlüsü
    En İyi Avı:
    güzel ağbilerim 4 gündür pc çöktü tamirden yeni geldigi için size cevap yazamadım şimdi sizleri daha iyi anlıyorum biz bekarlar bile kız arkadaşlarımızdan ne bahanelerle kaçabiliyoz balığa bide evli agbilerimi şimdi düşününce:D işiniz gerçekten zor ne deseniz haklısınız valla:) benimde aklıma şu geldi ozaman ben ve benimgibi bekar balık tutkunları buluşalım mesela 2 hafta sonra yada 1 haftasonra nedersiniz?

7. beyhan

beyhan beyhan karaca

merhaba ben bursadan beyhan

sitenize yeni üye oldum elinize sağlık güzel ve faydalı bi olay teşekkürler

8. celal

celal celal dere

Favori Kamış:
    olta nın hertürlüsü
    En İyi Avı:
    hoşgeldin

hoşgeldin aramıza beyhan ağbi eminimki burda olmaktan çok memnun olcan neden dersen okadar güzel insanlar varki sadece merak ettigin bir soru iletiyosun bide bakmışsın hiç tanımadıgın birsürü insan yardımcı olmaya çalışıyor vede hiçbir karşılıgı olmadan engüzel olayda bu bence insanlar malesef paylaşma duygularını yitirmiş durumda dünyamızda ama burda o güzelim duygularımızı sanki bizlere farkında olmadan tekrar yüklüyolar:) şimdiden iyi paylaşımlar sanada beyhan agbi.NOT:FORMU TIKLA AĞBİ ORDA ALTSIRALARDA TANIŞALIM BÖLÜMÜ VAR ORDAN BEN GELDİM MERHABA TANIŞALIM SAYFASI AÇ MUTLAKA AÇTINMI NE DEMEK İSTEDİGMİ DAHA İYİ ANLIYCAKSINN güzel ağbim.....:)

9. beyhan

beyhan beyhan karaca

sağol celal kardeş bulamadım tanışalım bölümünü oyüzden buraya yazdım fazla bilgisayar bilgim yok cep no 05323275247 msj atarsan numaranı kaydederim görüşmek dileğiyle

10. tr16hunter

tr16hunter H.Cahit ÇİÇEK

Favori Kamış:
    Yasal olan tüm takımlar.
    En İyi Avı:
    sazan 5.300gr
    Aramıza hoş geldin, keyifli paylaşımlar...;) :)