Bursalı arkadşlardan yardım.

Konu, 'Tatlı SU Balık Avcılığı' kısmında murcey tarafından paylaşıldı.

1. murcey

murcey Murat Ceyran

En İyi Avı:
    2.5 Kg. Turna
    Haftasonu kısmet olursa Gölcük Göletine sazana gitmeye niyetliyiz. Gölette bolca İsrail Sazanı olduğunu biliyoruz. Buna rağmen Gölcük göletinde şansımızı denemeye karar verdik. Bu gölette başka hangi balıklar hangi yemle çıkıyor? Gölette Aynalı Sazan çıkıyor mu? Ayrıca olta düzeneklerimiz nasıl olmalı? Gölcük göleti ile ilgili bilgisi olan veya iyi av yapan başka bir yer tavsiye edebilecek Bursa'lı arkadaşlardan yardım bekliyorum.

Sağlıcakla kalın.

2. TheCloUd_Bursa16

TheCloUd_Bursa16 Özkan küçüK

Favori Kamış:
    Remixon KING 50
    En İyi Avı:
    Turna 8 kg, 8 kg SazaN
    merhaba Murat abi, gölette israil sazanı, sarı sazan ve binde bir ihtimal aynalı sazan var...gölde aşırı derecede ıstakoz olduğundan dolayı büyük balıklar için atılan oltalara genelde boncuk takılıyor...ayrıca küspede iş yapabilir...biz denedik, israil yakaladık...olta düzeneğine gelince o size kalmış birşey...gölde pek pislik yok ama kayalık bölgelere giderseniz oltalarınızı taktırabilirsiniz...gölcük hakkında tüm bildiklerim bu:)
    saygılar...

3. sevdilhas

sevdilhas

Favori Kamış:
    genelde olta-nadiren zıpkın
    En İyi Avı:
    karabalık(Igdir Aras nehri kolu)3.8kg.
    israil sazanından yana şüpheniz olmasın bolca var. mumkunse tuttuğunuzu bırakmayın ki tatlı sularımıza musallat olup tüm yerli türlerin yumurtalarıyla beslenen ve türlerin devamını riske sokan bu canavari yok etmek adina hayır yapmış olun aynı zamanda. haydi rasgele...