Merhabalar Bursa da bulunan ve siteye üye olmayan bir sürü balıkçı ağabeylerim mevcut. Hemen hemen hepsiyle de sık sık görüşürüm. Hatta dün akşam çok saygıdeğer şahane bir adam olan İrfan ağabeyimin yanındaydım. Sağolsun av muhabbetleri şahanedir. Tam bir doğa aşığıdır kendisi. Ve tam anlamıyla da profesyonel bir balık avcısıdır.Olta takımları kendisine özel düzenekler hazırlar ve hemen hemen hiç boş dönmez. Bursa da denize kıyısı olan hemen hemen her yerde bir tanıdığı vardır ve eğer bir akım olursa anında haber ulaşır. Eeee İrfan ağabeyimde toplar oltaları direk mevkiye koşar Neyse dün akşam gene yanındaydım her zamanki muhabbet de balıktı tabiî kii. Hemen bilgisayarı nı açtı ve bu sezonda tuttuğu balıkları gösterdi. Bende hemen bellek çıkartıp birkaç foto yu aldım. Onun izni ile de sitemizde yayınlıyorum. Çok yakında İrfan ağabeymide üye yapacağım kısmetse İrfan abim ve Levrek i İrfan abimin kardeşi karagözler eşkinası Günün hasılatı İrfan abimin balıkçı arkadaşı
İrfan Abiyi en kısa zamanda Sitemize bekliyoruz. Levrek ve eşkinalar konusunda değerli bilgilerini umarım bizler ile paylaşır.
bursadan böyle avlar görmek insanı sevindiriyor.irfan kardeşimizi en kısa surede aramızda görmekten mutluluk duyarız.
İrfan abiye saygılar En kısa zamanda siteye üye olmasını istiyoruz bu levrek yakalama metodlarını öğrenmek lazım Paylaşım için teşekkürler
Çok bereketli bir av olmuş gerçekten.. Birde balıkrın ne zaman alındığını öğrensek güzel olur aslında
Balıklar gerçekten mükemmel.. Bülent benim bir sorum var..Bu balıkların avında kullnılan kaşık sanırım özel yapım olsa gerek..Çünkü piyasadakilerden ince ve uzun gibi geldi..Bursa civarında yerli üretim bir kaşıktan bahsetmişlerdi..Acaba bu kaşıklar bahsedilenlermi?
bunlari gorunce vallahi yerimden zipladim...allahim bize de nasip et ...uzun suredir boyle buyuklukde bir levrek alamadim...insallah bu sene diyorum...
Sevgili Bülent, İrfan ağabeyini bir an önce buraya üye yap da, biz de taktik alalım Şahane levrekler, tek kelime ile süper .......
Ordan burdan elalemin balıklarını yayınlayacağına kendi balıklarımızı yayınlayalım birader.Hazırlanın Bu hafta sonu Atos-Portos,Kral Lui'nin Pazar kaşamı Levrek yiyesi varmış,gidelim tutalım 7-8 tane
Şimdi atlayıp gitsek Bursa'ya, Bu balıklardan yakalama şansımız varmı? Hayır var ise değerlendirmek lazım hakkaten
Abicim kullanılan kaşık özel bişi deil piyadada bulunan 2-3 tl lik kaşıklardan bu arada gecen haftanın levrekleri bunlar
İyice bir bak..Biyerlerden tutması lazım.. O zaman bu kaşık albanın 2 yada 3 numara kaşığı olmalı.. Geçen haftanın levrekleri demek..Bu denize birşeyler oldu..Çanakkalede balık var,Bursada balık var..Güzelim kapıdağ yarımadasında kılçık yok