burunova bassing team maceraya devam bayramın 2. günü; Dün geceden kalma yorgunluk gözlerimizden okunmasına ve kadromuzda 2 eksik olmasına rağmen balık aşkı bizi uyutmamıştı.Cömert ve ben saat 23.00 sularında yine yollara düşmüş halde bulduk kendimizi..keyifli bir yolculuktan sonra cömert ve ben avlağa varmıştık.. Gayet sesiz bir gece ve av için her seymüsaitti.yıldızlar gökyüzünü ay ışıgını aratmıcak sekilde aydınlatıyordu... kısa bir çay molasından sonra kendimizi atçeğe verdik..saat 02.00 gösterdiğinde birkaç vuruş harici skor tabelası halen sıfırdı,cömertle kısa bir mola daha vermeye karar verdik, yorgunluk iyice kendini belli etmeye başlamıştı,bir ara cömertin seslendiğini duydum biraz daha oturursak uyuycaz,hadi avlanalım.. =DD> Tekrar başladık atıp çekmeye..bu arada dün denize düşen lambamızın çalışmaması,getirdiğim lambanında sarjı bitmesi dışında her sey güzel gidiyordu..ilk balığı cömert aldı,kalama sesini duymamla yanına gittim ama balık küçük olduğundan kendi imkanıyla kıyıya almıştı.. 300 gr lık ufaklığı öpüp yuvasına geri gönderdik.. saat 3.00 olmuş ve artık ayakta durmakta zorlanıyorduk,gündüz fazla uyuyamamışlığımızın etkisi iyice üstümüze çökmüştüki ; ansızın kalabalık bir kıyı av ekibi ve peşinden jandarma geldi..ortalık panayır yerine dönmeye başlamıştı.Biz hala sesizliğimizi ve av düzenimizi oturarakta olsa devam ediyor kalabalıktan uzak durmaya çalışıyorduk.. 5 dk geçmemişti ki beklenen paşa serbest kalamayı konuşturmaya başlamıştı ,ince bir kalama ayarından sonra balığın 1 kg üstü olduğunu hissedebildim.. cömerte bu sefer büyük diye fısıltı seklinde bağırmamla saniyede kepçeyle yanımda bitti..balık ilk önce benim önüme atak yaptı sahteden çıktığını düşünmeye başladım aynı anda biraz sarmayı denedim ve tekrar kalama ve atak bu sefer ters tarafa cömerte doğru gidiyor,ve tüm gücünü kullanıyordu..kısa bir boguşmadan sonra cömertin kepce haraketi ile paşanın macerası kıyıda son buldu.1.450 gr ağırlığındaki delikanlıyı alınca ne uyku ne de yorgunluk kalmıştı kanımızdaki adrenalin maksimum seviyeye çıkmıştı..tekrar hevesle devam ettiğimiz avımıza başka vuruş olmamasından ve komşularımızın av esnasında yaptıkları ısık ve ses gösterisinden dolayı 4.00 gibi son verdik.burunova bassing team ile bir macera daha bitmiş ve keyifle evimizin yolunu tutmuştuk.
bütün arkadaşlara teşekkürler.umarım size daha iyisi rastgelir. umuyorumki bu sene at-çek türü avcılıkta burunova takımı olarak bir çok maceraya imza atıcaz..
Avlanılan pek çok deniz balıklarını görsemde şu levreğin görüntüsünü ayrı bir beğeni ile seviyorum. Avcı balıklar daha cazip geliyor işte. Devrim Bey ekibiniz adına sizi tebrik eder o bol imzalı güzel avlarınızın bir an evvel olmasını dilerim. Selamlar.