Merhabalar; Çattt (ttttttt) dedi birden. Aslında çat sesi bir anlıktı ama ben üzerine titrediğim, hem baitcasting hemde spinning olarak kullandığım kamışımın bir parçasını elimde başıboş hissedince içimde bişey çattttt (tttttt) dedi hemde uzun uzadıya… Halbuki henüz ikinci atışımdı. Akıntının önüme kadar sürüklediği, koyu karanlıkta farkedemediğim kütük parçasına takılan sahtemi çıkartmaya çalışıyordum. Pehhh!!! ne sahteymiş yahu ne yaptıysam çıkmadı takıldığı yerden. Ulan namussuz balık saldırdığında neden bu kadar avcı değilsin. Yooooo sana haksızlık etmemeliyim avcı olmasaydın beni nasıl yakalayacaktın. DB Ya agabey bana neden seslenmedin yardım ederdim. CCK Ne bileyim Devrim. Olabilecek en kötü şeyler oldu hemde hepsi aynı anda DB Yazık oldu kamış a CCK Offf ya. Vallahi keyfim kaçtı. DB Sahteyi alabildinmi CCK Hay ben o sahtenin…………………… Eskiden 310 cm olan kamışım şimdilerde 290 cm Yıkanınca çeken cinsinden almışım. Hanım ların tabiriyle yeri iyi değilmiş… Durumu değerlendirip bir anlık boşlukta kamışımın kırılması, misinamın kopması, sahtemin takılması derken Floracarbon u yeniden bağlayıp başladım atıp çekmeye. Çok geçmeden ilk bacaksız öpüldü sevildi ve iade edildi. Ardından bir daha bir daha bir daha… Toplam 6 adet 300-500 gr arası Levrek adayı delikanlılar metaryaline teslim edildi. Herhalde bugün böyle bitecek diyordum ki; az önce yedi cihana anlata anlata bitiremediğim kırık kamışım suda ki efendisine saygı ile eğilmeye başlamıştı. Makinamı birkaç tur çevirdikten sonra gelenin çok ta ahım şahım bişey olmadığını anlamış ve olayı akışına bırakmıştım. Kırık Olta; destura çağıran bir beden dili ile “tutkuna saygını kaybetme” dedi ve beni kendime getirdi. Kilo luk delikanlıyı kıyıya aldığımda Oltam kırık ta olsa beni yüz üstü bırakmayacağını kanıtlamış ve son sözü söylemişti; Atarım eskisi gibi 7-28 değil ama halaaa atarım… Olta savurmayı 04:20 itibariyle bıraktık. Zira kalbimiz omuriliğimizde atıyordu neredeyse. Doğrudan eve gitmemiz gerekirken hava ağırana kadar bekleyip kimin olduğunu bilmediğimiz bir sandalla, takılan sahtelerimizi kurtardık, içimizden sandal sahibide bir sürü teşekkür edip günü bitirdik. 09-10/09/2010
Enfes anlatım, yakışıklı balık, en önemlisi de "sadık" bir kamış. Güzeldi, teşekkürler. CCK abicim, daha güzel av güncelerine ...
nefis bir rapor...çok güzel yaramazlar...tebrikler...bayramın 2. günü çok iyi oldu...tekrar tebrikler...
Oltanız dert görmesin okadar levrek avına gitmeme rağmen birkere nasip olmadı umarım size daha iyileri nasip olur avınız daim olsun hayırlı bayramlar rastgele
Bu gece yine oradayım. Klips imi sıradan bir tel parçası gibi yamuk yumuk yapan şey herneyse onun peşindeyim. Teşekkür ederim. Sizlerinde bayramı kutlu olsun. Umarım hepimiz hayalimizdekine ulaşırız... Teşekkürler...
Tebrikler çok güzel bir rapor. Kullanılan misina ve sahteler nelerdir acaba? Takımı nasıl yaptınız? Örgü+fırdöndü+FC+rapala düğümü ya da klips?
Teşekkür ederim. Takım; 15 lb Power pro ip, albright düğümü ile bağlanmış 0.285 fc misina, ve 6 numara klips...
Teşekkür ederim. Dün gece de oradaydık partnerim 1.5 kğ lık bir dalikanlıyı sobeledi. Bu gece son tatil avımızı yapacağız umarım anlatmaya değer delikanlıları alıkoyabiliriz.