burunova bassing team / levrek sezonu açılışı

Konu, 'Denizlerimizden Güncel Av Raporları' kısmında devrim balbay tarafından paylaşıldı.

1. devrim balbay

devrim balbay devrim

Favori Kamış:
    daiko raven
    Favori Makine:
    stella 4000 fe
    Bir cumartesi klasiğidir balık avı çoğumuz için..Bizde bu hafta bir heves karar vermiştik at çek avına ..Akşam saatlerinde yola çıkmak üzere sözleştikten sonra hazırlıklar için evn yolunu tutmuştuk..Fakat beklenmedik hava muhalefeti nedeniyle biraz hevesimiz kırılması ile saati 22.00 yapmıştık. Nihayet rüzgarlı bir havada yola çıktık.Avlağa vardığımızda dolunay ve sağlam bir kuzey ruzgarı esmesine karşın yağmurdan eser yoktu.. hızlı bir hazırlıktan sonra soluğu avlakta atışa başladık..
    ilk balık yarım saat geçmeden yıldıray abiden geldi..pelican nitrosunu çalıştırmıştı..kısa bir mücadeleden sonra balığı kıyıya aldı..Epeydir bölgede levrek olmaması baya canımızı sıksada bu balık baya heyecanlandırdı ve ümitlendirdi beni..Daha bir şevkle atıyordum ve çok geçmeden meyvesini aldım.Kalamam haftalar sonra belki ilk defa böyle şarkılar söylüyordu.kısa bir mücadeleden sonra balığı kıyıya aldım.. 1-1.5 kg arasıydı sanırım.. kahve molası verip bir süre dinlendik.ben tembellik yapıp mola süresini aşsamda yıldıray abi atıp çekmeye başlamıştı bile..beni uyaran ve bir anda kendime gelmemi sağlayan ve hemen önümde gercekleşen atak harikaydı..tekrar bıkmadan atıp çekmeye devam ettim..Saatlerin ilerlemesi ve rüzgarın kesilmesiyle tekrar kahveye verip kendimiz bir süre daha dinlendik.. sabaha karşı rüzgarın şiddetlenmesine karşın pek istenilen haraketi almadığımdan 6 saattir ayakta olmanın etkisiyle bitmek üzere olan kondisyonumuzun son demleriyle kendimize oturacak bir yer bulup avı sonlandırdık..

Güzellerle bir hatıra fotoğrafı çektirerek yorgun ama mutlu olarak avımıza son verdik.. herkese daha iyilerinin nasip olması dileğiyle..

2. befalcon

befalcon Sinan

Favori Kamış:
    Okuma V-System 2.70 10-40
    Favori Makine:
    Daiwa Megaforce 2500
    En İyi Avı:
    Dağ Alası 26 cm.,, Torik 3 kg
    Cumartesi gece yağmur arkasından güzel bir balık fırsatı doğduğunu ve gitmem gerektiğini düşünmüştüm. Gidemedim. Bu rapor ile içimdeki pişmanlık katsayısı tavan yaptı. Fırsatı iyi değerlendirmişsiniz tebrikler.

3. devrim balbay

devrim balbay devrim

Favori Kamış:
    daiko raven
    Favori Makine:
    stella 4000 fe
    teşekkürler..keşke gitseydiniz.. en azından içinizde kalmazdı..olsun sizin yerinizede tutmuş oldum diyelim o zaman.. :)

4. kayral

kayral Önder

Favori Kamış:
    awa-shima
    Favori Makine:
    ryobi
    En İyi Avı:
    çupra 2,10kg/Levrek 4 Küsür
    Tebrik ederim güzel balıklar yakalamışsınız, afiyet olsun :)

5. devrim balbay

devrim balbay devrim

Favori Kamış:
    daiko raven
    Favori Makine:
    stella 4000 fe
    teşekkür ederim.. fırına yakıştılar.. :D

6. ilkerjim

ilkerjim iLKeR

Favori Kamış:
    Okuma VS ystem Spin.
    Favori Makine:
    Daiwa
    En İyi Avı:
    2,1 Kg Çipura
    Vallahi aynen bende gitsem gitmesem durumundaydım yargunluktan gidemedim keşke gideydim :)

Tebrikler Afiyet olsun .

7. kemmrt

kemmrt ALİ KEMAL

Favori Kamış:
    Shimano Beast Master
    Favori Makine:
    Shimano Catana
    En İyi Avı:
    Levrek
    Levrek yakalamak sanattır. Sanatınızı icra etmişsiniz tebrikler. Lakin Levrek yemek de sanattır. Bence ayıp etmişsiniz. Levrek güzelce kelebek açılır. Hafif ayçiçek yağı ile kıvamlanır. Mangal kömürü beyaz kül görünene kadar beklenir ve ızgaraya yapıştırmadan sürekli çevirerek servis edilir ve elle yenir. Teessüf ederim Devrim Bey.

8. devrim balbay

devrim balbay devrim

Favori Kamış:
    daiko raven
    Favori Makine:
    stella 4000 fe
    bir dahaki sefere artık :)

9. devrim balbay

devrim balbay devrim

Favori Kamış:
    daiko raven
    Favori Makine:
    stella 4000 fe
    ben genelde fırında yapıyorum daha yağlanmadılar bizim paşalar.. ben tutuyım siz pişirin anlastıkmı? :D

10. kemmrt

kemmrt ALİ KEMAL

Favori Kamış:
    Shimano Beast Master
    Favori Makine:
    Shimano Catana
    En İyi Avı:
    Levrek
    Yakın olsak hiç hayır demezdim ama maalesef. İzmir'e selamlar.