gece uyku tutmadı 2 30da akşam lufer aldığım meraya gittim isbendek kadliamı devam ediyodu bunlar 5 roman vadantaşımız tuttukları balığıda büyüklüklerine göre 3tanesi 10milyon 5tanesi 10milyon restoranta satıyomuşlar ne tutuyosunuz diye soranlara kefal diye yanıt veriyolar caktırmamak icin bitanesi kovayı sayargen kulak misafiri oldum 36 adet diyodu neyse ben başladım rapala atceke 1saat atcek yok gectim arabaya ezana kadar romanları izledim ezanla atceke tekrar başladım tam umutu kesmek üzereiken bu36cm sultanı aldım 6 30akadar atceke devam eddim başka alamadım ve avı sonlandırdım ilk iki resim bu sabahın avı aldakiler dün akşamın avı
herkese tşklr lufer tutması ve yemesi encok zevk aldığım balık körfezde şuan var ama heryer yapıyomu bilmiyorum denemeklazım biz şans eseri öğrendik akşam yine ordayım
Tebrikler, kısmetin daim olsun, romanlar demişsin, burası, darıca, askeriyesi ile, vapur iskelesinin arasımı yoksa ? romanlar deyince aklıma orası geldi, izmitten oraya çok giderler, batak kurdu kullanırlar,
noktatan ziyade körfezde lufer var bildiğiniz meralara gidib biraz rapala sallıyacaksınız kimse atmıyo diye pes edmeyin orda varsa başka yerlerdede mulak vardır
son iki gündür sabah akşam yoklamalarım sonucsuzkaldı balık herhalde boğaza doğru yol aldı bu akşam başkabiyere sabahlamaya gidiyoruz kısmet tutarsak yazarım
aman haa ismail bey avlak yerini sır gibi sakla sakın sakın kimseye söyleme ben 5-10 sene evvel silivrideki avlağımı bi arkadaşa söyledim adam ertesi gün gece gelmiş oraya bir gemi ham petrol dükmüş,sırf ben avlanmıyım diye.ne kıskanç insanlar var dimi?neyse avlağını kimseye söyleme arkadaşım.rastgele..