Merhaba Arkadaşlar, Ben yeni üyelerinizdenim aslen Yalova olduğum halde İstanbulda oturuyorum ve fırsat buldukta Saroz tarafına balığa gidiyorum.Enez yada Sultaniçe taraflarında avlanıyorum.O bölgeye gidenleriniz varmı? Teşekkürler Gökhan Yılmaz
Hepinize iyi dileklerinizden dolayı ayrı ayarı teşekkür ederim.Sizlerinde keyifli paylaşımlarınızı bekliyorum. Gençlerin deniz ve balık avı gibi çok güzel bir uğraşlarının olması beni ayrıca sevindiriyor.
gökhan bey merhaba bende sizin bahsettiğiniz yerlerin hastasıyım bu sene daha nnasip olmadı allah kısmet ederse ağustos 1.de iki arkadaş bir hafta oradayız mekan sizinde bahsettiğiniz enez. sultaniçe ve ibrice selamlar.
Merhaba Nedim Bey, Enez ve Sultaniçeyi iyi biliyorum fakat İbrice'ye hiç gitmedim.Kısmetse bu hafta sonu Sultaniçe'de olacağım.Dönüşte av durumu ile ilgili detaylı bilgi verebilirim.2 Hafta öncede oradaydım çok verimli geçti.Çok çeşitli balık yakalama fırsatı buldum.Mercan,Uskumru,Kolyoz,Karagöz,Tirsi,Sardalye,Kupez,Kocagöz,İzmarit. Selamlar ve saygılar Gökhan