Bütün Avcilara

Konu, 'Genel Konular' kısmında robinson987 tarafından paylaşıldı.

1. robinson987

robinson987 bekir

arkadaşlar ıkı gündür köprülerde görüyorum mınıcık istavrit ve sardalyaları kovalara dolduruyorlar inanın yanaşıp tatlı dille uyarıyorum kafa gıttı bıde ayıkla ne kalır geriye geri salın diyorum zaten yanlış avlanma sonucu tükenen balık neslini korumak amacı ile lütfen uufak balıkları zarar vermeden geri salalım her kese bol avlar

2. emir şengezer

emir şengezer emir

Favori Kamış:
    Shimano Speedmaster Power Game - Shimano Nexave BX Surf - Lineaeffe Prestige 7000
    Favori Makine:
    Shimano Ultegra 10000 XSB - Shimano Biomaster C5000 FB
    Duyarlılığınız için teşekkürler Bekir ağabey. Köprülerdeki kraça katliamı çok tartışıldı çok konuşuldu ama değişen birşey yok maalesef.

3. hediyeci82

hediyeci82 ERSİN COŞKUN

Favori Kamış:
    shımono carbo master3,30
    Favori Makine:
    shaekespearesalt spınnıng2203-070
    En İyi Avı:
    turna 5,4kg.kofana 2,1kg
    ekonomımız duzelmedıkce ıssızlık son bulmadıkca ınsanlar evıne et benzerı seyler sokamadıkca daha cok ufak balık katlıyamı olmaya devam edıcektır.bılıncsız avcılıgın onune gecmemız cok zor bu gıdısle.et namına yenılen canlıların basında balıklar ve tavuklar gelmektedır tavuk uretmek kolaydır. ya BALIK?????????

4. umutkeskin_7

umutkeskin_7 umut

Evet bilinçsiz avcılığın önüne geçmemiz gerçekten çok zor,ama bu zorluğun en büyük sebebi ekonomik kriz değil,her yaptığımız yanlışın arkasına bir mazaret aramamız.:confused: :confused:

5. BARIŞ ÇIRAK

BARIŞ ÇIRAK BARIŞ ÇIRAK

Herkese merhabalar, bekir beye sonuna kadar katılıyorum, arkadaşlar geleceğimizle oynamayın. Şiddetle kınıyorum bu tavrı sergileyen arkadaşları ben bu tavırda ve davranışta olan arkadaşları önce tatlı dille uyarıyorum eğer devam ederse (yüzü kızırmadan) orada bulunan bütün aradaşlarım arasında kendisini yüksek sesle tekrar uyarıyorum. Günahtır arkadaş yapma diye...ekonomik kriz diyorsunuz bunun krizle ne alakası var 1 kilo küçük balık tutsa kızartınca yarım kilo anca kalacaktır, Avcılık bilinçli güzeldir, katletmek katilliktir. herkese saygılar...

6. 29519

29519

Ekonomik kriz daha doğrusu yurdumuzda ki yoksul insan sayısının fazlalığı, özellikle İstanbul da insanları olabilecek en kolay geçim kaynağı ve protein'e yönlendiriyorki bu da balıkçılık ve balık. İnsanlar ilk başta acemilik yaşasalarda özellikle galata ve unkapanı gibi nispeten daha kolay av alanlarında balık tutmayı becerince bu işi yapmaya başlıyorlar. Daha önce değil istavrit denizi bile görmemiş insanlar bir den balık tutmayı becerip bir de diğer arkadaşlarına öğretince tamamdır işte köprü cahil cühela, ne denizden ne balıktan anlayan, içinde ne doğa ne hayvan sevgisi olmayan bir sürü insanla dolup taşıyor. Ak 3 kuruşluk bir kamış tak ucuna ince çapari tak 50 gr kurşun salla 10 m öteye al sana balık nedir yani.