bir yıla aşkın bir süredir forumları takıp ediyorum ve işime yarayan pek çok konuda faydalı bilgilere burdan ulaştım bu vesile ile her şeyden önce bütün dostlara ve site yönetimine teşekkür ederim. iranda yaşıyorum genelde burda hazar denizinde avlanyorum bide hazara akan nehirlerde ama balık tutmaktan zevk aldıgım yer bogaz vee galata köprusu ve civarıdır.her yıl 2 ay süre ile istanbuldayım agostosta ve martta bu aylarda elimden geldigi kadar(bütün bu süreyi) balikta geçiririm dişli avini çok sevmeme ragmen bu dönemlerde pek dişli olmuyor bizde ne çıkarsa bahtımıza diyerekten oltamızı denizin kucagina bırakyoruz .hade dostlar rastgele :thumb:
eyvallah. umarım dedigin gibi olur eskiden köprüden izmarit yakalayıp ordan ver elini sary burnu kum kapı arası mantarlı yemle lüfer.ama sahteye yok.reeling
Zeppelin'li kardeşim aramıza hoşgeldin Zeppelin'li kardeşim aramıza hoşgeldin ) Tabii ki dişliler burda olmazsa Çanakkale'de çıkar . Atlar gideriz icabında . Görüşürük. Sınırı geçince mesaj at.
üçakla geliyorum martın 12 sinde geliyorum akşama istanbuldayım kamış ve makınayı yagla dişli olur dişsiz olur yapalım bir şeyler reeling :hungry: :thumb: